Τρίτη, 21 Μαΐου

«Βούλιαξε» από κόσμο το CINE ΠΕΡΑΝ στο Περιστέρι από την ομιλία της Μαρίας Συρεγγέλα

«Βούλιαξε» από κόσμο το CINE ΠΕΡΑΝ στο Περιστέρι από την ομιλία της Μαρίας Συρεγγέλα

Δυναμικό «παρών» έδωσαν εκατοντάδες πολίτες στην κεντρική προεκλογική ομιλία της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ στον Δυτικό Τομέα Αθηνών Μαρίας Συρεγγέλα, που πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο CINE ΠΕΡΑΝ στο Περιστέρι. Η συγκέντρωση είχε τεράστια επιτυχία και η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκλονιστική και ιδιαίτερα συγκινητική. Κάτοικοι της Δυτικής Αθήνας ήρθαν να ακούσουν τη Μαρία Συρεγγέλα, να της εκφράσουν τη θερμή υποστήριξή τους, να της σφίξουν το χέρι και να της ευχηθούν καλή επιτυχία στις εκλογές, ενώ στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος.

Την εκδήλωση «άνοιξε» η γνωστή δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου, ενώ λόγο έβγαλε και ο πρόεδρος της Β2 ΔΕΕΠ της ΝΔ Δημήτρης Μαυροειδάκος. Και οι δύο εξήραν το έργο της Μ. Συρεγγέλα, η οποία, όπως χαρακτηριστικά είπαν, αγωνίζεται για την προστασία της οικογένειας, τη στήριξη των νέων και των εργαζόμενων γονέων, για την προώθηση της ισότητας των φύλων, αλλά και για τη χάραξη εθνικής δημογραφικής πολιτικής. Της ευχήθηκαν να κερδίσει μία θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο γιατί το αξίζει, γιατί βρίσκεται πάντα δίπλα στους πολίτες αλλά και για να συνεχίσει το πετυχημένο έργο της.

Στη συνέχεια η κα Συρεγγέλα, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και για την τόσο θερμή υποδοχή της, μίλησε για τη δυτική Αθήνα, για το μέρος όπου γνώρισε τον σύζυγό της και δημιούργησε την οικογένειά της. Μίλησε για τα δύο παιδιά της που πήγαν σχολείο στη δυτική Αθήνα, για τους φίλους που γνώρισε εκεί, καθώς και για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της δυτικής Αθήνας, τα οποία γνωρίζει και η ίδια πολύ καλά και για τα οποία θα δώσει μάχη την επόμενη κιόλας μέρα των εθνικών εκλογών.

Η κα Συρεγγέλα ανέφερε επίσης όλα όσα έχει κάνει στον τομέα της στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, λέγοντας πως «όσα είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά, τα υλοποιήσαμε. Δεν μείναμε στα λόγια αλλά στηρίξαμε τους πολίτες στην πράξη, με μέτρα ουσιαστικά και αποτελεσματικά». Η κα Συρεγγέλα αναφέρθηκε και στις πολιτικές και τις προτεραιότητες της ΝΔ για την επόμενη τετραετία. Ζήτησε την ψήφο των πολιτών της Δυτικής Αθήνας, να την εμπιστευτούν και να την ψηφίσουν και έκλεισε την ομιλία της λέγοντας ότι «Στις 21 Μαίου ψηφίζουμε ΝΔ γιατί στόχος μας είναι να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Να χτίσουμε μία Ελλάδα παραγωγική, κοινωνική, πράσινη και ψηφιακή, μία Ελλάδα που πατά γερά στα πόδια της και στηρίζει και προστατεύει όλους τους πολίτες της».

Αρέσει σε %d bloggers: