Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου

Δωρεάν rapid tests κορωνοϊού στη Δυτική Αθήνα (15/5)

Δωρεάν rapid tests κορωνοϊού στη Δυτική Αθήνα (15/5)

Σε τέσσερα σημεία στη Δυτική Αθήνα τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα προχωρήσουν σε δωρεάν rapid tests για τον κορωνοϊό, τη Δευτέρα 15 Μαΐου.

Επισημαίνεται πως η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Ακόμη, σημειώνεται πως για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ.

Στον Δήμο Περιστερίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί στο Δημαρχείο Περιστερίου, (πλάι στην Βόρεια Είσοδο του Δημαρχείου). Τα τεστ θα γίνονται από τις 11:00 έως 17:00.

Στον Δήμο Αιγάλεω, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί Πνευματικό κέντρο Ι. Ρίτσος, δίπλα στο Κολυμβητήριο του Αιγάλεω, Δημαρχείου & Κουντουριώτου. Τα τεστ θα γίνονται από τις 09:30-15:00.

Στον Δήμο Πετρούπολης, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πετρούπολης, Εθνικής Αντιστάσεως 61, (πίσω από το Δημαρχείο). Τα τεστ θα γίνονται από τις 09:00-14:45.

Στον Δήμο Ιλίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί Αίαντος και Χρυσηίδος (Δημαρχείο). Τα τεστ θα γίνονται από τις 9:00 έως 15:00.

Στον Δήμο Χαϊδαρίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί στο Δημαρχείο – Στρ. Καραϊσκάκη 138 και Ευπαύλεως. Τα τεστ θα γίνονται από τις 09:00-14:45.

 

* Ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις – αλλαγές στα σημεία και στο ωράριο των μαζικών δειγματοληψιών.

Αρέσει σε %d bloggers: