Σάββατο, 27 Απριλίου

Νέος πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Σταύρος Τσίρμπας

Νέος πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Σταύρος Τσίρμπας

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας αναδείχτηκε νέος πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αττικής (ΑΣΔΑ).

Στις εκλογές που διενεργήθηκαν στα γραφεία του ΑΣΔΑ την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2023, νέος πρόεδρος αναδείχτηκε ο Σταύρος Τσίρμπας, Αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος του Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, Δημήτρης Κουκουβίνος.

Ο νέος πρόεδρος εμφανίστηκε ενωτικός και δήλωσε μετά την εκλογή του: «Μία νέα εποχή ξεκινάει σήμερα για τη διοίκηση του ΑΣΔΑ, αλλά και ουσιαστικά για τους 9 Δήμους της Δυτικής Αθήνας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Δημάρχους, καθώς και τα μέλη για τη στήριξή τους αλλά και τη στάση τους στη σημερινή γενική συνέλευση. Ο πήχης είναι ήδη ψηλά για μένα, καθώς διαδέχομαι έναν άξιο Δήμαρχο και πρόεδρο επί 9 συναπτά έτη. Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας, ανταποκρινόμενοι στις υψηλές απαιτήσεις των συμπολιτών μας για ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον για κάθε Δήμο του συνδέσμου μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι ενωμένοι, θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα της Δυτικής Αθήνας, δημιουργώντας για τις πόλεις μας όλα όσα αξίζουμε. Θέλω να ευχηθώ καλή θητεία σε όλο του Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΔΑ».

Αρέσει σε %d bloggers: