Πέμπτη, 20 Ιουνίου

Σαρωτική η παρουσία της Μαρίας Συρεγγέλα στη Δυτική Αθήνα

Σαρωτική η παρουσία της Μαρίας Συρεγγέλα στη Δυτική Αθήνα

Με σύμμαχο το χαμόγελο της και την ανταπόκριση που έχει το κυβερνητικό της έργο, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και υποψήφια στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα, οργώνει τις γειτονιές, συνομιλεί και ακούει τα ζητήματα των πολιτών.

Οι πολιτικές που έχει σχεδιάσει ενδυναμώνουν την ελληνική κοινωνία και πιο συγκεκριμένα τις γυναίκες και τις νέες οικογένειες.

Από επίσκεψη σε καταστήματα της Νέας Ζωής στο Περιστέρι

Προγράμματα όπως οι «Νταντάδες της Γειτονιάς», οι χώροι φύλαξης βρεφών στις επιχειρήσεις, οι γονικές άδειες και οι άδειες πατρότητας έχουν ωφελήσει δεκάδες χιλιάδες νέες οικογένειες. Ενώ η ενίσχυση του δικτύου δομών για κακοποιημένες γυναίκες, η γραμμή 15900 και το Panic Button έχουν σώσει πολλές γυναίκες από το κακοποιητικό εφιάλτη στον οποίο ζουν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει διαρκώς ως κυβερνητικό success story τα προαναφερθέντα προγράμματα.

Οι δημοσκοπήσεις την τοποθετούν στην πρώτη τριάδα, καθώς -απ’ ότι φαίνεται- έχει καταφέρει να εξισορροπήσει την υφυπουργική της ιδιότητα με αυτή της υποψήφιας, αφού παράγει έργο και ταυτόχρονα να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και τα προβλήματά του.

Σε λαϊκή αγορά της Δυτικής Αθήνας
Αρέσει σε %d bloggers: