Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου
Weather Data Source: athen.wetter-heute.org/

Δωρεάν rapid tests κορωνοϊού στη Δυτική Αθήνα (24/11)

Δωρεάν rapid tests κορωνοϊού στη Δυτική Αθήνα (24/11)

Σε τέσσερα σημεία στη Δυτική Αθήνα τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα προχωρήσουν σε δωρεάν rapid tests για τον κορωνοϊό την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου.

Επισημαίνεται πως η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Ακόμη, σημειώνεται πως για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ.

Στον Δήμο Περιστερίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί στο Δημαρχείο. Τα τεστ θα γίνονται από τις 11:00 έως 17:00.

Στον Δήμο Αιγάλεω, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί στο Πνευματικό κέντρο Ι. Ρίτσος, δίπλα στο Κολυμβητήριο του Αιγάλεω, Δημαρχείου & Κουντουριώτου. Τα τεστ θα γίνονται από τις 9:30 έως 15:00.

Στον Δήμο Ιλίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί Αίαντος και Χρυσηίδος (Δημαρχείο). Τα τεστ θα γίνονται από τις 9:00 έως 15:00.

Στον Δήμο Χαϊδαρίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί Στρ. Καραϊσκάκη 138 και Επαύλεως (Δημαρχείο). Τα τεστ θα γίνονται από τις 9:00 έως 15:00.

Αρέσει σε %d bloggers: