Κυριακή, 21 Ιουλίου

Χαϊδάρι: Επιτυχής η πρώτη δημόσια εκδήλωση του Άρη Πανόπουλου

Χαϊδάρι: Επιτυχής η πρώτη δημόσια εκδήλωση του Άρη Πανόπουλου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη δημόσια εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Χαϊδαρίου Άρη Πανόπουλου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στον Κινηματογράφο ΑΝΟΙΞΗ.

«Καρφίτσα δεν έπεφτε» στην αίθουσα χωρητικότητας 200 ατόμων, ενώ κατάμεστο ήταν το φουαγιέ, με τους δημότες κάθε ηλικίας αλλά και φίλους του Άρη Πανόπουλου να καταλαμβάνουν ακόμη και τα σκαλοπάτια και την είσοδο του κινηματογράφου. Δυναμική ήταν και η παρουσία των νέων της πόλης.

«Ήταν μια εκδήλωση που ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη. Οι συνδημότες μας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Άρη Πανόπουλου, και τους ευχαριστούμε για αυτό. Πάνω από 400 συμπολίτες μας συνολικά έδωσαν το παρόν στην πρώτη αυτή εκδήλωση», σημείωσε στενός συνεργάτης του υποψηφίου Δημάρχου.

Για ένα νέο ηθικό πλαίσιο στην διαχείριση της πόλης μας

Ξεκινώντας την όλη διαδικασία, την οποία συντόνισε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κ. Νίκος Υποφάντης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους Πολίτες για την παρουσία τους, υπενθύμισε ότι το θέμα είναι: «Συζητάμε για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας», τονίζοντας τη σημασία αλλά και την ανάγκη για συμμετοχικές διαδικασίες. Παράλληλα, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να πάρουν τον λόγο προκειμένου να θέσουν αφενός τις ερωτήσεις τους, αφετέρου να  καταθέσουν προτάσεις, σκέψεις και κάθε προβληματισμό, στο πλαίσιο μιας πλατιάς συμμετοχικής διαδικασίας που ήδη ξεκίνησε, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, και που θα αποτελέσουν το βασικό υλικό για την συγκρότηση ενός σύγχρονου, λειτουργικού, δημοκρατικού προγράμματος για το Χαϊδάρι της επόμενης ημέρας.

«Χρειαζόμαστε ένα νέο ηθικό πλαίσιο, μια νέα ηθική στάση και συμπεριφορά της δημοτικής εξουσίας, που τα γνωρίσματά της πρέπει να καταγράφονται και να γίνονται εμφανή πολύ πριν το εκλογικό αποτέλεσμα και βεβαίως μετά από αυτό. Μια ηθική που θα διακρίνεται από ταπεινότητα, αγάπη και αλληλεγγύη προς τον κάθε συμπολίτη μας, κυρίως προς εκείνους που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη και βεβαίως από την ανάπτυξη και την κατοχύρωση θεσμών άμεσης δημοκρατίας, όπου οι Πολίτες, με την ενεργή συμμετοχή τους, θα καθορίζουν τις προτεραιότητες στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, αναδεικνυόμενοι ως πραγματικοί πρωταγωνιστές στο τοπικό μας βιότοπο, για το παρόν και το μέλλον του Χαϊδαρίου» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Άρης Πανόπουλος.

Η υπόθεση του Χαϊδαρίου είναι υπόθεση των Δημοτών του

Πράγματι ήταν μια πρωτόγνωρη διαδικασία, με τους Πολίτες όχι μόνο να θέτουν τις ερωτήσεις τους, αλλά και να τοποθετούνται σε ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν το Χαϊδάρι, τα οποία και συνεχίζουν να αποτυπώνονται διαμέσου των εισηγήσεων στο ειδικό QR που έχει δημιουργηθεί, αλλά και στο mail info@arispanopoulos.gr που θα συνοδεύουν την προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Τέθηκαν μια σειρά από προβλήματα που συνθέτουν την καθημερινότητα και την ελλειμματική διαχείριση με την οποία τα αντιμετωπίζει η σημερινή δημοτική διοίκηση, διαπίστωση που αποτυπώθηκε σε όλες τις τοποθετήσεις.

Στις τοποθετήσεις κυριάρχησαν τα προβλήματα της καθημερινότητας όπως η έλλειψη πεζοδρομίων, το κακό οδικό δίκτυο, ο ηλεκτροφωτισμός, η πλημμελής καθαριότητα, καθώς και το ζήτημα της κοινωνικής πολιτικής, αλλά και θέματα ανάπτυξης όπως η ισχνή θέση του Χαϊδαρίου στη διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων. Οι Πολίτες ζήτησαν από τον υποψήφιο Δήμαρχο Άρη Πανόπουλο να αναλάβει δεσμεύσεις απέναντι στα ζητήματα που ταλανίζουν το Χαϊδάρι, σημειώνοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και την βεβαιότητα ότι έφθασε η ώρα για το Χαϊδάρι, ώστε να υπάρξει μια άλλη προοπτική στην διαχείριση των κοινών μας υποθέσεων, με μια άλλη δημοτική αρχή που θα βρίσκεται δίπλα στον κάθε ένα ξεχωριστά. Μια νέα Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον Άρη Πανόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, μεταξύ άλλων, ένας από τους πλέον έμπειρους Αυτοδιοικητικούς, ο επί πολλά χρόνια καταξιωμένος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, βουλευτής πλέον και επικεφαλής της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης του κυβερνώντος κόμματος κ. Διονύσης Χατζηδάκης.

Αρέσει σε %d bloggers: