Δευτέρα, 27 Μαΐου

ΑΣΔΑ και η Κοινωνική Σύμπραξη του Δυτικού Τομέα Αθηνών υλοποιούν θεατρική παράσταση

ΑΣΔΑ και η Κοινωνική Σύμπραξη του Δυτικού Τομέα Αθηνών υλοποιούν θεατρική παράσταση

Ο ΑΣΔΑ και η Κοινωνική Σύμπραξη του Δυτικού Τομέα Αθηνών στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Ε.Π. “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD”, σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου και τον Δήμο Ιλίου, υλοποιούν συνοδευτικές πολιτιστικές δραστηριότητες και συγκεκριμένα θεατρική παράσταση για ενήλικες.

Η παράσταση σε συνδυασμό με το εργαστήριο στο οποίο οι ωφελούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους κοινωνικούς επιστήμονες του Προγράμματος, έχουν σαν στόχο την ψυχοκοινωνική στήριξη, ενδυνάμωση και κοινωνική ένταξη των ωφελούμενων αλλά και την εξοικείωσή τους με την τέχνη.

Η θεατρική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί λέγεται:

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο Περιστερίου και στον Δήμο Ιλίου τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Δήμος Ιλίου

21 / 4 / 2023 στις 19:00 Πολυδύναμο Κέντρο Πολιτιστικών, Αθλητικών και Κοινωνικών Δραστηριοτήτων «Μίκης Θεοδωράκης», Πωγωνίου και Ηροδότου 29, Ίλιον

Δήμος Περιστερίου

22/4/2023 στις 18:00 Κινηματοθέατρο Κώστας Γαβράς, Βασιλικών 6, Περιστέρι

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν για τη συγκεκριμένη δράση διαδικτυακά από τη σελίδα των Συνοδευτικών Μέτρων του ΑΣΔΑ στο facebook Κοινωνική Σύμπραξη Δυτικού Τομέα Αθηνών /Τεβα/Ασδα και το site του ΑΣΔΑ https://home.asda.gr/ , με sms στα τηλέφωνα επικοινωνίας τους καθώς και με έντυπο υλικό (αφίσες κτλ) στις Κοινωνικές υπηρεσίες και στον τοπικό τύπο.

Τέλος οι ωφελούμενοι για κρατήσεις θέσεων θα δηλώνουν συμμετοχή στο 6971970712.

Αρέσει σε %d bloggers: