Παρασκευή, 26 Απριλίου

Αγία Βαρβάρα: Ο Δήμος ενημερώνει για τα βιοαπόβλητα

Αγία Βαρβάρα: Ο Δήμος ενημερώνει για τα βιοαπόβλητα

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας εντείνει τις δράσεις που αφορούν στην ανακύκλωση με κάθε μέσο, έχοντας στόχο να αποτελέσει η πόλη πρότυπο εφαρμογής και αξιοποίησης των πιο σύγχρονων συστημάτων ανακύκλωσης.

Το πλέον κυρίαρχο είδος ανακύκλωσης είναι η συλλογή οργανικών απορριμμάτων στον καφέ κάδο μέσω του οποίου γίνεται χωριστή συλλoγή τους και εν συνεχεία η αξιοποίησή τους ως λίπασμα (compost).

Ο Δήμος προσφέρει σε κάθε νοικοκυριό της πόλης εντελώς δωρεάν, ειδικούς καφέ μικρούς κάδους αλλά και βιοαποδομήσιμες σακούλες.

Για όλες τις πληροφορίες που έχουν σχέση με το κορυφαίο αυτό περιβαλλοντικό ζήτημα ο Δήμαρχος Λάμπρος Μίχος απευθύνει πρόσκληση σε ανοικτή συγκέντρωση ενημέρωσης για την χωριστή συλλογή βιοαπόβλητων την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την έναρξη λειτουργίας του όλου σημαντικού εγχειρήματος.

Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης. Αρχικά στις 10.30 το πρωί, στην είσοδο του κλειστού Γυμναστηρίου (Σιπύλου 16), στη συνέχεια, στις 11.15 το πρωί, στη διασταύρωση Κατσαρού και Κρήνης (Αγία Μαρίνα) και τέλος στις 12.00 το μεσημέρι στην είσοδο του Νοσοκομείου (πρώην Λοιμωδών).

Αρέσει σε %d bloggers: