Παρασκευή, 26 Απριλίου

Τρομάζει το συμβόλαιο θανάτου που εκτελέστηκε στην Αγία Βαρβάρα

Τρομάζει το συμβόλαιο θανάτου που εκτελέστηκε στην Αγία Βαρβάρα

Οι πληροφορίες που έρχονται από το συμβόλαιο θανάτου που εκτελέστηκε την περασμένη Κυριακή στην Αγία Βαρβάρα προκαλούν σοκ.

Το αιματηρό επεισόδιο ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην Αγιά Βαρβάρα, σε ένα από τα διαμερίσματα, στο οποίο γινόταν σύμφωνα με πληροφορίες, διακίνηση ναρκωτικών.

Στο κατώφλι του διαμερίσματος εμφανίστηκε ένας μαυροφορεμένος άντρας που δεν είχε σκοπό να προμηθευτεί κάποια ναρκωτική ουσία αλλά να «τελειώσει» μια δουλειά που πιθανόν κάποιοι του είχαν αναθέσει.

Με απόλυτη ψυχραιμία χτύπησε το κουδούνι και περίμενε υπομονετικά στη πόρτα να του ανοίξουν.

Όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ένοικο του διαμερίσματος, χωρίς να χάσει λεπτό, έβγαλε το πιστόλι και τον πυροβόλησε.

Το θύμα προσπάθησε να διαφύγει όμως ο εκτελεστής άρχισε να τον καταδιώκει έως την οδό Σμύρνης στον αριθμό 10 Β.

Συνέχισε να τον πυροβολεί με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Ακολούθως ο δράστης έγινε αντιληπτός από φίλους του θύματος οι οποίοι τον καταδίωξαν για απόσταση 300 μέτρων. Ο εκτελεστής στην προσπάθεια του να διαφύγει πυροβόλησε εναντίον τους χωρίς να βρουν στόχο οι σφαίρες του.

Οι φίλοι του θύματος αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω και έτσι ο δράστης εγκατέλειψε την περιοχή.

Το θύμα φέροντας πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό νοσοκομείο Νίκαιας όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν οκτώ κάλυκες Πυροβόλου όπλου, πέντε φυσίγγια πυροβόλου όπλου, δύο παραμορφωμένες βολίδες και ένα θραύσμα βολίδας πυροβόλου όπλου.

Αρέσει σε %d bloggers: