Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Στέλεχος του Ανδρέα Παχατουρίδη υποψήφιος βουλευτής στη Νέα Δημοκρατία

Στέλεχος του Ανδρέα Παχατουρίδη υποψήφιος βουλευτής στη Νέα Δημοκρατία

Πετυχημένο στέλεχος του Ανδρέα Παχατουρίδη θα κατέβει στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Μια κίνηση που επιθυμούσε χρόνια, κατάφερε να πετύχει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιλέγοντας για τις επερχόμενες εκλογές ένα ενεργό στέλεχος της παράταξης του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Έπειτα από έντονες πολιτικές και επικοινωνιακές ζυμώσεις του στενού επιτελείου του Πρωθυπουργού, ο Τάσος Καλλιάφας θα αποτελέσει έναν από τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Αθήνα.

Ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης πολιτισμού του Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ) και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Με την Κοινωνία Μπροστά” αποδέχθηκε όπως όλα δείχνουν την κατά τα άλλα τιμητική πρόταση που ήλθε από την Πειραιώς και θα συμμετέχει στις ανοιξιάτικες εκλογές.

Ο κ. Καλλιάφας έχει συνοδεύσει το όνομά του με το Περιστέρι και τη Νέα Δημοκρατία αφού αποτελεί μέλος της τοπικής οργάνωσης του κόμματος ενώ για περισσότερα από 10 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Δημάρχου Περιστερίου.

Για το τυπικό της υπόθεσης αναμένονται οι ανακοινώσεις αλλά όπως όλα δείχνουν ο κ. Καλλιάφας ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές.

 

Αρέσει σε %d bloggers: