Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου

Ψηφιακή εφαρμογή Marketplace στο Δήμο Χαϊδαρίου

Ψηφιακή εφαρμογή Marketplace στο Δήμο Χαϊδαρίου

Στην ψηφιακή εφαρμογή Marketplace του Δήμου που θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 14 Νοεμβρίου παρουσιάζονται οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες που εδρεύουν στα όρια του Χαϊδαρίου.

Δημιουργείται ένας online κατάλογος καταστημάτων και επαγγελματιών της πόλης που δίνει στους κατοίκους τη δυνατότητα για εύκολη αναζήτηση των προϊόντων και υπηρεσιών που χρειάζονται.

Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται μέσω του διαδικτυακού τόπου του Δήμου haidari.gr.

Οι επαγγελματίες και τα εμπορικά καταστήματα με έδρα το Χαϊδάρι μπορούν, αφού πιστοποιηθούν, να καταχωρήσουν στην εφαρμογή την επιχείρηση τους επιλέγοντας μάλιστα την κατηγορία στην οποία ανήκουν. Υπάρχει ειδική ενότητα, όπου οι επιχειρήσεις θα ενημερώνουν για τις εκπτωτικές προσφορές τους.

Με τη συμμετοχή στη νέα εφαρμογή ηλεκτρονικών αγορών:

– Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αποκτούν  online παρουσία και προβολή της δραστηριότητάς τους, χωρίς την ανάγκη να επενδύσουν κεφάλαια για την ανάπτυξη δικού τους website.

– Οι κάτοικοι αποκτούν  άμεση και 24ωρη πρόσβαση  σε ένα μεγάλο κανάλι τοπικών επιχειρήσεων.

Η λειτουργία του ΧΑΪΔΑΡΙ MARKETPLACE και οι δυνατότητες περαιτέρω αξιοποίησής του για την τόνωση της τοπικής αγοράς θα παρουσιαστούν στους καταστηματάρχες και επαγγελματίες του Χαϊδαρίου σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων ΔΣ του Δημαρχείου.

Αρέσει σε %d bloggers: