Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Πετρούπολη: Με 1,6 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής η ανάπλαση του Άλσους Αγ. Δημητρίου

Πετρούπολη: Με 1,6 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής η ανάπλαση του Άλσους Αγ. Δημητρίου

Σύντομα ξεκινά η ανάπλαση του άλσους Αγ. Δημητρίου στο Δήμο Πετρούπολης με χρηματοδότηση ύψους 1,6 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, μετά την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης από τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και τον δήμαρχο Στ. Βλάχο, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Α. Λεωτσάκου.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δρομολογηση της αναβάθμισης του άλσους που έχει μητροπολιτικό χαρακτήρα και θα αποτελέσει όαση αναψυχής και άθλησης για τη Δυτική Αθήνα.

Ο δήμαρχος Στ. Βλάχος ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τον αντιπεριφερειάρχη για τη συμβολή τους στην υλοποίηση σημαντικών έργων και υποδομών στο Δήμο ενώ ο Α. Λεωτσάκος δεσμεύτηκε για συνεχή συνεργασία με σκοπό την ταχύτερη περάτωση του έργου ώστε “να το απολαύσουν οι κάτοικοι της περιοχής και ιδιαίτερα οι νέοι και τα παιδιά”.

Στόχος της αναβάθμισης του Άλσους είναι να δοθεί στους πολίτες ένας πιστοποιημένος ασφαλής χώρος αναψυχής, περίπατου, παιχνιδιού και άθλησης. Μεταξύ άλλων θα δημιουργηθεί παιδική χαρά, χώρος άσκησης και ψυχαγωγίας μέσω της προμήθειας οργάνων γυμναστικής, parkour, ποδηλατόδρομος, κατάλληλος αστικός εξοπλισμός καθώς και ειδικές παρεμβάσεις για την ισότιμη πρόσβαση των ΑμεΑ.

Αρέσει σε %d bloggers: