Τρίτη, 21 Μαΐου

Περιστέρι: Συνελήφθησαν δύο άτομα μετά από καταδίωξη

Περιστέρι: Συνελήφθησαν δύο άτομα μετά από καταδίωξη

Aπό αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθησαν την Παρασκευή στο Περιστέρι, έπειτα από καταδίωξη, δύο άνδρες, ηλικίας 37 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, βία κατά υπαλλήλων, κλοπή κατά συναυτουργία, σωματικές βλάβες και για μη έκδοση ταυτότητας.

Οι συλληφθέντες με τη χρήση ειδικών εργαλείων προσπάθησαν να διαρρήξουν αυτοκίνητο στην περιοχή του Περιστερίου. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, τους εντόπισαν και τους κάλεσαν για έλεγχο. Οι δύο άνδρες, όταν είδαν τους αστυνομικούς επιχείρησαν να διαφύγουν πετώντας στο έδαφος δύο μαύρες τσάντες. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 37χρονο, ενώ ο 27χρονος κατάφερε να διαφύγει.

Υστερα από αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν και τον δεύτερο, ο οποίος αντιστάθηκε χτυπώντας και ρίχνοντας τους αστυνομικούς από τη μηχανή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 27χρονο και οι 2 κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνεχείς περιπολίες πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής με σκοπό την πρόληψη και αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών που επηρεάζουν άμεσα τo αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 26-1-2024 στην περιοχή του Περιστερίου μετά από καταδίωξη, δύο ημεδαποί, ηλικίας 37 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, βία κατά υπαλλήλων, κλοπή κατά συναυτουργία, σωματικές βλάβες και για μη έκδοση ταυτότητας.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων αποπειράθηκαν να διαρρήξουν όχημα στην περιοχή του Περιστερίου.

Κληθέντες αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τους -2- κατηγορούμενους και τους κάλεσαν για έλεγχο.

Στη θέα των αστυνομικών οι κατηγορούμενοι επιχείρησαν να διαφύγουν απορρίπτοντας στο έδαφος δύο μαύρες τσάντες. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 37χρονο, ενώ ο 27χρονος κατάφερε να διαφύγει.

Αρέσει σε %d bloggers: