Τετάρτη, 19 Ιουνίου

Περιστέρι: Πατέρας ασελγούσε επί 5 χρόνια στις δύο ανήλικες κόρες του

Περιστέρι: Πατέρας ασελγούσε επί 5 χρόνια στις δύο ανήλικες κόρες του

Πατέρας συνελήφθη το Περιστέρι, καθώς φέρεται να ασελγούσε στις δύο ανήλικες κόρες του επί σειρά ετών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας 55χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου 2024, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, έπειτα από σχετικό ένταλμα του 14ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς φέρεται να ασελγούσε στις δύο κόρες του, όταν η μητέρα τους έλειπε από το σπίτι.

Το ένταλμα σε βάρος του 55χρονου εκδόθηκε για την απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, την κατάχρηση ανηλίκου που είχε κλείσει τα 14 έτη και ανηλίκου που δεν είχε κλείσει τα 14, και την κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Όταν ξεκίνησαν οι αποτρόπαιες πράξεις του 55χρονου, το πρώτο κορίτσι ήταν 9 ετών και το άλλο 12.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 55χρονος κατηγορούμενος, είναι βιολογικός πατέρας των δύο κοριτσιών (γεννημένες το 2005 στην Αθήνα και το 2002 στην Αθήνα). Από το έτος 2014 ως και το έτος 2019 και ενώ οι κόρες του ήταν ανήλικες, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους, όσο η μητέρα τους έλειπε από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος έχει αποκτήσει συνολικά 4 παιδιά, με δύο γυναίκες. Την καταγγελία για ασέλγεια έχουν κάνει τα παιδιά από την πρώτη γυναίκα, τους οποίους φέρεται να εγκατέλειψε πριν από λίγα χρόνια.

Η δικογραφία της διενεργηθείσας προκαταρκτικής εξέτασης υπεβλήθη στις 18 Απριλίου 2023 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου, αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα, παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 14ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών και εκδόθηκε το ανωτέρω ένταλμα σύλληψης.

Ο 55χρονος οδηγήθηκε το πρωί, σήμερα, ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών όπου εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψής του.

Αρέσει σε %d bloggers: