Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Περιφέρεια Αττικής: Νέος χλοοτάπητας στο Γήπεδο του Ατρομήτου Περιστερίου

Περιφέρεια Αττικής: Νέος χλοοτάπητας στο Γήπεδο του Ατρομήτου Περιστερίου

Με νέο, τελευταίας γενιάς, συνθετικό υβριδικό χλοοτάπητα – προδιαγραφών που θα επιτρέπει την διεξαγωγή αγώνων διεθνούς επιπέδου – θα λειτουργεί σύντομα το δημοτικό στάδιο Περιστερίου «Ατρόμητος- Άγγελος Ράμφος», μετά από την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Περιστερίου Α. Παχατουρίδη και τον Πρόεδρο του «Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας» (Ο.Π.Α.Α.Π.) του Δήμου Περιστερίου.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής με 718.059,20 ευρώ και αφορά στην εγκατάσταση υβριδικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο εμβαδού 8.000 τ.μ του δημοτικού σταδίου Περιστερίου, ώστε να δημιουργηθεί ο κατάλληλος αγωνιστικός χώρος προδιαγραφών Fifa και Uefa.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που άλλο ένα έργο για το Περιστέρι αλλά και την ανάπτυξη του Δυτικού Τομέα της Αθήνας εισέρχεται σε φάση υλοποίησης. Πρόκειται για ένα έργο που προάγει τον αθλητισμό και δημιουργεί τις προϋποθέσεις, ώστε η ομάδα του Ατρομήτου και η Ακαδημία του, να αποκτήσει νέα δυναμική. Με τις νέες προδιαγραφές το γήπεδο θα μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες διεθνούς επιπέδου, καθώς η αναβάθμιση του γίνεται κατά τα πρότυπα και τις προδιαγραφές που ορίζουν η Fifa και η Uefa. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες τις υπηρεσίες για την ταχύτητα με την οποία προχώρησαν τις διαδικασίες για να ξεπεραστούν οι όποιες γραφειοκρατικές δυσκολίες, ώστε σύντομα να είμαστε σε θέση να τελειώσουμε το έργο. Μαζί με τον άξιο Δήμαρχο Α. Παχατουρίδη που έχει καταφέρει στη μακρά θητεία του να αλλάξει το πρόσωπο του Περιστερίου συνεχίζουμε με σημαντικές υποδομές τον εκσυγχρονισμό της πόλης, από τις οποίες δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα έργα αναβάθμισης των αθλητικών χώρων και υποδομών. Συνεχίζουμε δυνατά την συνεργασία μας».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για τη χρηματοδότηση των έργων, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά την άριστη συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια, επισημαίνοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη για μία ακόμη φορά που τα λόγια, τα έκανε πράξη. Με τη χρηματοδότηση πάνω από 700.000 ευρώ το δημοτικό στάδιο Περιστερίου θα αποκτήσει έναν υπερσύγχρονο χλοοτάπητα. Είναι γεγονός ότι μόλις πριν από μερικούς μήνες μαζί με τον Πρόεδρο της Ομάδας, είχαμε αναφέρει στον Περιφερειάρχη ότι πρέπει και το γήπεδο του Ατρομήτου, το δημοτικό στάδιο Περιστερίου, να αποκτήσει έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό χλοοτάπητα. Από την πρώτη στιγμή ο Περιφερειάρχης είπε χωρίς καμία δεύτερη σκέψη ότι θα το χρηματοδοτήσει και αυτό έκανε. Τον ευχαριστώ πολύ».

Αρέσει σε %d bloggers: