Παρασκευή, 21 Ιουνίου

Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του Β2 Δυτικού τομέα Αθηνών, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω, το Σάββατο 6/5.

Το παρόν έδωσαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και πολίτες από το Περιστέρι, το Ίλιον, το Αιγάλεω, τους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό, την Πετρούπολη, το Χαϊδάρι και την Αγία Βαρβάρα.

Παρόντες, οι υποψήφιες βουλεύτριες και οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου, Δημήτρης Βίτσας, Αλέξανδρος Γερολυμάτος, Ρένα Δούρου, Γιάννης Δραγασάκης, Τάκης Κατωπόδης, Χαρά Καφαντάρη, Όλγα Κεσίδου, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Μαρία Μακρή, Βασίλης Μπουρνάς, Νέλλη Ξυδούς, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Αριστοτέλης Σαϊνης και Γεωργία Σουλελέ. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση.

Ο Κώστας Κάβουρας, συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην ομιλία του διατύπωσε την βεβαιότητα ότι στην κρίσιμη εκλογική μάχη της 21ης Μαΐου «ο ελληνικός λαός θα πει ένα ηχηρό “ως εδώ” στην παρακμή της χώρας που φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη». Αναφέρθηκε ακόμη στα καταστροφικά πεπραγμένα της απερχόμενης κυβέρνησης ΝΔ, με ιδιαίτερη αναφορά σε κρίσιμα ζητήματα του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Τέλος, περιέγραψε συνοπτικά το ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα διακυβέρνησης του κόμματος, που περιλαμβάνει προτάσεις «ανάσα» για την ελληνική κοινωνία. Ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην αύξηση μισθών, στην μείωση φόρων, στη ρύθμιση χρεών, στην οικοδόμησης ενός δίκαιου, αποτελεσματικού, ασφαλούς κράτους.

Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η μέχρι πρότινος δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άντζελα Ζούγρα, που πλέον ανήκει στην ομάδα επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Αρέσει σε %d bloggers: