Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Παρίσι: Βίασαν, βασάνισαν και έκοψαν τον λαιμό της 12χρονης που βρέθηκε στη βαλίτσα

Παρίσι: Βίασαν, βασάνισαν και έκοψαν τον λαιμό της 12χρονης που βρέθηκε στη βαλίτσα

Μια άστεγη γυναίκα με «σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα» κατηγορείται για τον βιασμό, τα βασανιστήρια και τη δολοφονία της 12χρονης μαθήτριας, πριν τοποθετήσει το πτώμα της σε μια βαλίτσα στο Παρίσι.

Η Ντάμπια Μπ., μια 24χρονη άστεγη με καταγωγή από την Αλγερία, εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον των ανακριτών μετά τη σύλληψή της το Σάββατο και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε σχέση με τη φρικτή δολοφονία της Λόλας Ντεβιέτ.

Το πτώμα της μαθήτριας βρέθηκε την Παρασκευή, δεμένο μέσα σε μια βαλίτσα κοντά στο σπίτι της, στην εσωτερική αυλή ενός κτιρίου στα βορειοανατολικά της γαλλικής πρωτεύουσας.

«Βιάστηκε, βασανίστηκε και μετά δολοφονήθηκε η 12χρονη μαθήτρια»

«Ο ύποπτος είχε καυχηθεί ότι πουλούσε ανθρώπινα μέλη» δήλωσε μια πηγή που διεξάγει την έρευνα για τη δολοφονία της 12χρονης.

«Τα στοιχεία δείχνουν ότι το κορίτσι οδηγήθηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου βασανίστηκε και βιάστηκε, πριν στραγγαλιστεί και της κόψουν το λαιμό» τόνισε η πηγή, προσθέτοντας: Ο ύποπτος πιστεύεται ότι πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ζούσε στο δρόμο αλλά είχε φίλους και οικογένεια στην περιοχή του Παρισιού.

Η 24χρονη Ντάμπια Μπ εθεάθη από κάμερα κλειστού κυκλώματος να μπαίνει στο εσωτερικό της πολυκατοικίας όπου διέμενε η 12χρονη

Το βράδυ της Παρασκευής, μετά την ανακάλυψη του πτώματος, συνελήφθησαν τρία άτομα κοντά στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια, μια γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε σε κάμερα κλειστού κυκλώματος με τη μαθήτρια λίγες ώρες πριν το θάνατό της.

Το θύμα ανακαλύφθηκε μέσα στη βαλίτσα, με τα πόδια και τους καρπούς της δεμένα, με ταινία γύρω από το πρόσωπό της και αρκετές μαχαιριές στο λαιμό της. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται ο γαλλικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας BFMTV, στο άψυχο σώμα της 12χρονης είχαν τοποθετηθεί με «συσκευή» οι αριθμοί «0» και «1». Η νεκροψία που έγινε το Σάββατο κατέληξε στο συμπέρασμα πως πέθανε από ασφυξία μετά από σωματική επίθεση που περιλάμβανε τη χρήση μαχαιριού.

Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας βλέπει ανατριχιαστικό υλικό από κάμερα ασφαλείας στην πολυκατοικία όπου διέμενε, και δείχνει τη 12χρονη ντυμένη στα λευκά και κρατώντας κάτι που φαίνεται να είναι μια σχολική τσάντα, να μπαίνει στην είσοδο πίσω από μια γυναίκα που μάρτυρες ισχυρίζονται ότι αργότερα εθεάθη να μεταφέρει τη βαλίτσα.

Αρέσει σε %d bloggers: