Κυριακή, 28 Απριλίου

Ο Νίκος Χαρδαλιάς νέος Περιφερειάρχης Αττικής

Ο Νίκος Χαρδαλιάς νέος Περιφερειάρχης Αττικής

Ο συνδυασμός «Αττική Μπροστά» με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά κέρδισε τις αυτοδιοικητικές εκλογές, από τον α’ γύρο με το ποσοστό του να ανέρχεται στο 46,74% (πήρε 583.203 ψήφους).

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια της Αττικής, συγκέντρωσε ποσοστό 15,53%, ο Γιάννης Πρωτούλης του ΚΚΕ 13,87%, ο Γιάννης Σγουρός του ΠΑΣΟΚ 13.31% και ο Φίλιππος Καμπούρης 3.18%.

Ν. Χαρδαλιάς: Ισχυρή εντολή να πάμε την Αττική μπροστά

«Η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι τεράστια και υποσχομαι να κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και κυρίως να τιμήσω την εντολή σας» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του μετά την νίκη που πέτυχε στην Περιφέρεια Αττικής.

«Σας ζήτησα την ψήφο σας και μου δώσατε την καρδιά σας. Με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε ισχυρότατη εντολή να πάμε την Αττική μας μπροστά. Σας είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του για την ευκαιρία που μου δίνει να παλέψω για τον τόπο μας» είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Ευχαριστώ τους μαχητές υποψηφίους μας, τους εθελοντές μας και θέλω να συγχαρώ τους ανθυποψηφίους μου για τον δικό τους αγώνα. Μαζί καλούμαστε να περπατήσουμε τα επόμενα χρόνια και προσβλέπω στη συνεργασία τους» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς και συνέχισε λέγοντας:

«Γνωρίζω ότι η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι τεράστια και υποσχομαι να κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και κυρίως να τιμήσω την εντολή σας. Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, αλλά μπορούμε και να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Από σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί τον αγώνα για μία καλύτερη, ποιοτικότερη και κυρίως ασφαλέστερη Αττική. Θέλουμε όλους τους πολίτες δίπλα μας γιατί όλοι μαζί νικήσαμε. Όλοι μαζί να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε».

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα:

 

Αρέσει σε %d bloggers: