Κυριακή, 21 Ιουλίου

Μητσοτάκης από Αιγάλεω: «Διχαστικός, υποκριτής και επικίνδυνος» ο Αλέξης Τσίπρας

Μητσοτάκης από Αιγάλεω: «Διχαστικός, υποκριτής και επικίνδυνος» ο Αλέξης Τσίπρας

Στο κλειστό γυμναστήριο «Σταύρος Βενέτης» στο Αιγάλεω, μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις του 2019, τις οποίες τήρησε, όπως είπε όλες, στη στήριξη της νέας γενιάς με το πρόγραμμα «Σπίτι μου» ενώ εξαπέλυσε και πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «διχαστικό, υποκριτή και επικίνδυνο».

«Η πρώτη μας μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της Αττικής δεν θα μπορούσε να γίνει αλλού, παρά μόνο εδώ, στο Αιγάλεω, στην εκλογική μου περιφέρεια. Εδώ είχα κάνει την πρώτη πολιτική εμφάνιση πριν από 20 χρόνια, τον Απρίλιο του 2003. Από το δυτικό τομέα ξεκινώ τον αγώνα μας. Αυτόν που θα φέρει την αυτοδύναμη ΝΔ και την αυτοδύναμη Ελλάδα. Για να κλείσουμε την πόρτα στο χθες και να την ανοίξουμε διάπλατα στο μέλλον. Όλη η Ελλάδα θα είναι μπλε. Η δυτική Αθήνα θα γίνει και αυτή γαλάζια, όπως στα γαλάζια θα ντυθεί όλη η πατρίδα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Αιγάλεω.

«Το βλέπω στα πρόσωπα σας, το ακούω στη φωνή σας. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες. Αυτά είχαμε πει πριν από 4 χρόνια. Δεν θα άλλαζα ούτε μια λέξη από εκείνα μου τα λόγια. Είμαι εδώ για να σας βεβαιώσω ότι το σύνθημα μας αποτελεί χειροπιαστή πραγματικότητα. Το είπαμε και το κάναμε» τόνισε.

 

Αρέσει σε %d bloggers: