Παρασκευή, 21 Ιουνίου

Μαρία Συρεγγέλα: Επίσκεψη στο δημαρχείο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Μαρία Συρεγγέλα: Επίσκεψη στο δημαρχείο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Επίσκεψη στο δημαρχείο Αγίων Αναργύρων-Καματερού πραγματοποίησε σήμερα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και υποψήφια βουλευτής ΝΔ στον Δυτικό Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα.

Η κα Συρεγγέλα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σταύρο Τσίρμπα καθώς και με υπαλλήλους του δήμου, τους οποίους συνεχάρη για τις υπηρεσίες που παρέχουν καθημερινά στους πολίτες έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Η υφυπουργός συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του δήμου και δήλωσε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είναι δίπλα στους πολίτες της περιοχής.

Η κα Συρεγγέλα τόνισε ότι «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατέβαλε την τελευταία τετραετία τεράστιες προσπάθειες για τη στήριξη των πολιτών, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους και τη βελτίωση της καθημερινότητας. Κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και την επόμενη τετραετία αφού ο λαός στις 21 Μαΐου θα επιλέξει τη ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί οι πολίτες θέλουν να πάει η χώρα μπροστά και να μην γυρίσει πίσω, θέλουν καλύτερους μισθούς και όχι φόρους ξανά και περικοπές, θέλουν αποτελέσματα και όχι πάλι ψέματα».

Αρέσει σε %d bloggers: