Τρίτη, 21 Μαΐου

Λαϊκή Συσπείρωση Ιλίου: Τί γυρεύει η αλεπού στο παζάρι…;

Λαϊκή Συσπείρωση Ιλίου: Τί γυρεύει η αλεπού στο παζάρι…;

Ανακοίνωση από τη Λαϊκή Συσπείρωση Ιλίου.

Αναλυτικά:

Η παρουσία πολυμελούς αντιπροσωπείας της Ένωσης Μεσιτών Αμερικής στο Ίλιον την προηγούμενη εβδομάδα, προκαλεί πολλά και εύλογα ερωτηματικά σχετικά με το σκοπό της επίσκεψης τους και τα πραγματικά σχέδια της κυβέρνησης, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ιλίου πίσω από το λαμπερό τίτλο της «ανάπλασης» και της «αναβάθμισης» της περιοχής.

Με βάση τα παραπάνω, μάλλον δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Δήμος Ιλίου φιλοξένησε συνέδριο μεσιτών στο χώρο του δημαρχείου όπου υπήρξε ενημέρωση για τις «επενδυτικές» ευκαιρίες στην περιοχή μας.

Τα ερωτηματικά αυξήθηκαν μετά και τη συζήτηση που έγινε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 13-10-2022. Με ερώτησή του προς τη δημοτική αρχή ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιλίου Νίκος Σταματόπουλος, ζήτησε περεταίρω ενημέρωση για το σκοπό της επίσκεψης των μεσιτών εξ Αμερικής…

Απαντώντας ο δήμαρχος Ν. Ζενέτος είπε πως το ενδιαφέρον των μεσιτών εκφράστηκε γύρω από την «ανάπλαση του πάρκου Α. Τρίτσης» (!) και από τις «ανακατατάξεις που θα φέρει στο «realestate» της πόλης η επέκταση της γραμμής 2 του Μετρό.

Να ενημερώσουμε και ‘μείς με τη σειρά μας όλες τις πλευρές (εγχώριες και υπεραντλαντικές) ότι «λογαριάζουν χωρίς το ξενοδόχο»!

Ο λαός της πόλης μας και των γύρω περιοχών δεν θα επιτρέψει το Πάρκο Τρίτση να γίνει βορά στα χέρια των όποιων «επενδυτών». Το πάρκο Τρίτση με τους αγώνες του λαού θα παραμείνει ανοιχτό στο λαό και κλειστό στα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για περισσότερους ελεύθερους χώρους που έχει ανάγκη ο Δήμος μας, για περισσότερους χώρους αθλητισμού και πολιτισμού με ελεύθερη και δωρεάν χρήση από το λαό.

Αρέσει σε %d bloggers: