Πέμπτη, 20 Ιουνίου

Κρατούμενος όρμησε σε δικαστή, πηδώντας στην έδρα

Κρατούμενος όρμησε σε δικαστή, πηδώντας στην έδρα

Εικόνες βγαλμένες από ταινία, εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια δίκης στο Λας Βέγκας, όταν κατηγορούμενος όρμησε πάνω σε δικαστή.

Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί, στο Περιφερειακό Κέντρο Δικαιοσύνης στο Λας Βέγκας, όταν ένας άνδρας που κατηγορούνταν για κακούργημα, όρμησε πάνω στη δικαστή την ώρα που του ανακοίνωνε την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του.

Όπως διακρίνεται και στο βίντεο, με ένα άλμα προσγειώθηκε πάνω της. Στη συνέχεια μάλιστα, πιάστηκε στα χέρια με δικαστικούς αξιωματούχους και δικηγόρους.

Η δικαστής της κομητείας Κλαρκ στη Νεβάδα των ΗΠΑ, μετά την επίθεση του κατηγορούμενου έπεσε κάτω και χτύπησε στον τοίχο που βρισκόταν πίσω της, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί.

Από το συμβάν, τραυματίστηκε ένας υπάλληλος του δικαστηρίου, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο με αιμορραγία στο κεφάλι και εξάρθρωση ώμου, στην προσπάθειά του να προστατέψει τη δικαστή.

«Συνέβη τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να αντιδράσω», είπε από τη μεριά του ο γενικός εισαγγελέας της κομητείας που άσκησε δίωξη στον κατηγορούμενο, με τον συνήγορο υπεράσπισης να μην απαντά για το συμβάν.

Αρέσει σε %d bloggers: