Δευτέρα, 29 Απριλίου

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι στο νοσοκομείο ένας άνδρας

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι στο νοσοκομείο ένας άνδρας

Συναγερμός σήμανε το ξημερώματα της Πέμπτης στην Πυροσβεστική που ενημερώθηκε για φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι στις 5:02.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο σημείο έσπευσαν και για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν τρία οχήματα με εννιά πυροσβέστες ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο ένοικος του ισόγειου σπιτιού λόγω αναπνευστικών προβλημάτων και εγκαυμάτων.

Από τη φωτιά υπέστη ζημιές και ένα σταθμευμένο όχημα.

Βομβαρδισμένο τοπίο η περιοχή

Με βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει το σημείο του Περιστερίου όπου τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά και σημειώθηκαν εκρήξεις. Όπως επισημαίνει κάτοικος της περιοχής «έσπασαν τζαμαρίες και σε αρκετά γειτονικά κτίρια».

Ο ένοικος του ισόγειου διαμερίσματος που τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από εκρήξεις μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας καθώς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και υπέστη εγκαύματα.

Μέσα στο σπίτι οι γείτονες και οι πυροσβέστες βρήκαν πολλά μικρά γκαζάκια, τουλάχιστον 10, σύμφωνα με μαρτυρία.

Ακόμη, μέσα στο σπίτι βρέθηκαν και 4 μεγάλες φιάλες υγραερίου, οι οποίες ήταν «ανοιχτές», ευτυχώς όμως δεν εξερράγησαν, καθώς σε τέτοια περίπτωση οι συνέπειες θα ήταν διαφορετικές, πιθανώς και ολέθριες, όπως δήλωσε ο γιος ζευγαριού που μένει ακριβώς επάνω από το ισόγειο διαμέρισμα.

Από τις εκρήξεις και την μικρής έκτασης φωτιά που ακολούθησε προκλήθηκαν ζημιές στο σπίτι και σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα ακριβώς έξω από αυτό.

Ακόμη, από το ωστικό κύμα, έσπασαν τζαμαρίες και σε αρκετά γειτονικά κτήρια. Περίοικοι ανέφεραν ακόμη ότι ο άνδρας, ηλικίας περίπου 65 χρόνων, το τελευταίο διάστημα είχε περίεργη συμπεριφορά.

Αρέσει σε %d bloggers: