Κυριακή, 21 Ιουλίου

Δωρεάν rapid tests κορωνοϊού στη Δυτική Αθήνα (14/12)

Δωρεάν rapid tests κορωνοϊού στη Δυτική Αθήνα (14/12)

Σε τέσσερα σημείο στη Δυτική Αθήνα τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα προχωρήσουν σε δωρεάν rapid tests για τον κορωνοϊό την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.

Επισημαίνεται πως η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Ακόμη, σημειώνεται πως για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ.

Στον Δήμο Περιστερίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί στο Δημαρχείο, (πλάι στην Βόρεια Είσοδο του Δημαρχείου). Τα τεστ θα γίνονται από τις 11:00 έως 17:00.

Στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί στο Α’ ΚΑΠΗ  Καλαντζάκου 7, Πλατεία Παναγίας Ελεούσας. Τα τεστ θα γίνονται από τις 9:30 έως 15:00.

Στον Δήμο Ιλίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί Αίαντος και Χρυσηίδος (Δημαρχείο). Τα τεστ θα γίνονται από τις 9:00 έως 15:00.

Στον Δήμο Χαϊδαρίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί Στρ. Καραϊσκάκη 138 και Επαύλεως (Δημαρχείο). Τα τεστ θα γίνονται από τις 9:00 έως 15:00.

Αρέσει σε %d bloggers: