Παρασκευή, 2 Ιουνίου

Δωρεάν έλεγχος μαστογραφίας στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Δωρεάν έλεγχος μαστογραφίας στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Μία δράση πρόληψης και ευαισθητοποίησης με κοινωνικό πρόσημο πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, από τις 24-27 Οκτωβρίου 2022.

Ο δωρεάν έλεγχος μαστογραφίας πραγματοποιήθηκε από την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που φιλοξενήθηκε για τέσσερις ημέρες στο χώρο του νέου Δημαρχείου στους Αγίους Αναργύρους.

Στην κινητή μονάδα μαστογράφου βρέθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα και ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Σταύρος Τσίρμπας.

Ο Δήμαρχος τόνισε κατά την επίσκεψή του: «Η πρόληψη και η προαγωγή υγείας των γυναικών της πόλης μας είναι ένας από τους βασικούς στόχους των δράσεων ευαισθητοποίησης του Δήμου μας. Η συνεργασία μας με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία προσφέρει δωρεάν το πολύτιμο δώρο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης».

Στo πλαίσιο αυτής της προσπάθειας η κινητή μονάδα μαστογράφου με το εξειδικευμένο προσωπικό της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, βρισκόταν στην πόλη.

• Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 στην Κοινωνική Μέριμνα στο Καματερό και

• την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου και Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 στο Ν. Δημαρχείο, στους Άγιους Αναργύρους.

Πάνω από 140 γυναίκες συνολικά συμμετείχαν στην παραπάνω δράση. Η δράση υλοποιήθηκε χάρη στη συνδρομή της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και του προέδρου της Ευαγγέλου Φιλόπουλου.

Αρέσει σε %d bloggers: