Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Χαϊδάρι: Συνελήφθη 60χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 34χρονη

Χαϊδάρι: Συνελήφθη 60χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 34χρονη

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ένας 60χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, αρπαγή και παράνομη βία.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της προηγούμενης Παρασκευής, ο δράστης αφού απέκτησε επαφή με μία 34χρονη σε μπαρ στην περιοχή της Δραπετσώνας, κατά την αποχώρησή τους προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στην οικία της με το αυτοκίνητό του.

Αφότου η παθούσα επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, ο κατηγορούμενος ακολούθησε δρομολόγιο προς την οικία του, κλειδώνοντας παράλληλα τις ασφάλειες του οχήματος, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μη μπορεί να διαφύγει.

Κατά την άφιξή τους στην οικία του, εντός μάντρας αυτοκινήτων στην περιοχή του Χαϊδαρίου, ο 60χρονος εξανάγκασε την γυναίκα να εισέλθει εντός και κλείδωσε την πόρτα, στερώντας την ελευθερία της.

Ενώ το θύμα προσπαθούσε να διαφύγει, ο κατηγορούμενος την εμπόδισε ασκώντας της σωματική βία, ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει. Στη συνέχεια, η γυναίκα κατάφερε να απεγκλωβιστεί και με τη συνδρομή διερχόμενου οδηγού νταλίκας ενημερώθηκε το τηλεφωνικό Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Άμεσα μετέβη στο σημείο περιπολικό της Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου και κατόπιν αξιοποίησης των παρεχόμενων πληροφοριών από την παθούσα, αναζήτησαν και εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος και συνελήφθη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αρέσει σε %d bloggers: