Δευτέρα, 29 Απριλίου

Αύριο απολογείται ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη

Αύριο απολογείται ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη

Αύριο θα απολογηθεί τελικά στον ανακριτή ο 53χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε κι εξέδιδε μια 12χρονη στον Κολωνό, μετά τη νέα προθεσμία που ζήτησε.

Συνοδεία αστυνομικών ο κατηγορούμενος αποχώρησε από τα δικαστήρια χωρίς να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ αύριο αναμένεται να απολογηθεί και ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του.

Αποτροπιασμός για τις αποκαλύψεις

Οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο που ασελγούσε συστηματικά και εξέδιδε το δωδεκάχρονο κορίτσι σοκάρουν. Μετά την αποκάλυψη της αποτρόπαιας πράξης του φερόμενου ως δράστη της σεξουαλικής κακοποίησης, στη γειτονιά όπου διέμενε η οικογένεια του ανήλικου θύματος, επιχειρηματίας καταστήματος που γειτνιάζει με το μαγαζί του κατηγορούμενου δήλωσε σοκαρισμένος από την είδηση της σύλληψής του, κάνοντας λόγο για μία εξαιρετική οικογένεια.

«Πέσαμε όλοι από τα σύννεφα. Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι. Οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας είναι ανατριχιαστικές. Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι δίπλα στο σπίτι μας υπάρχουν αυτά τα γεγονότα. Όλα κυλούσαν φυσιολογικά» δήλωσε στην ΕΡΤ.

Για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο μίλησε στην ΕΡΤ και ο Στράτος Μαυροειδάκος, γ.γ. της Ένωσης Ειδικών Φρουρών, εξηγώντας ότι οι συνάδελφοί του στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων έχουν ήδη σχηματίσει δικογραφία με βαρύτατα αδικήματα εναντίον του κατηγορουμένου.

«Οι υπεράνω υποψίας είναι συνήθως οι δράστες τέτοιων καταστάσεων» σχολίασε ο κ. Μαυροειδάκος. Μιλώντας για τον κατηγορούμενο, επισήμανε ότι ήταν κοινωνικός και είχε ένα προφίλ ανθρώπου που ενδιαφερόταν για τους γύρω του.

«Πίσω από αυτή την προσωπικότητα η πρώτη εικόνα δείχνει έναν στυγνό παιδεραστή» υποστήριξε ο γ.γ. της Ένωσης των Ειδικών Φρουρών, τονίζοντας ότι η δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει πολύ δουλειά να κάνει προκειμένου να ξεδιαλύνει την αποτρόπαιη αυτή υπόθεση.

Αρέσει σε %d bloggers: