Παρασκευή, 21 Ιουνίου

Αιγάλεω: Επίσημη έναρξη λειτουργίας του ανακαινισμένου γηπέδου στην Εδέσσης

Αιγάλεω: Επίσημη έναρξη λειτουργίας του ανακαινισμένου γηπέδου στην Εδέσσης

Ξεκίνησε και επίσημα η λειτουργία του ανακαινισμένου γηπέδου στην Εδέσσης, που αποτελεί «κόσμημα» για την πόλη του Αιγάλεω.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής περιλάμβαναν όλες τις αναγκαίες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές παρεμβάσεις στα αποδυτήρια, την αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων με νέους τύπου LED, την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα νέας γενιάς και την ανακαίνιση των εξεδρών.

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος.

«Είναι μια μέρα μεγάλης χαρά και ικανοποίησης για όλους μας, καθώς αποδίδουμε και επίσημα ένα γήπεδο σύγχρονο, λειτουργικό και ασφαλές. Ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή ρίξαμε πολύ μεγάλο βάρος στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριες να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ασφάλειας. Συνεχίζουμε αταλάντευτα να διεκδικούμε και να στηρίζουμε εμπράκτως έργα που αλλάζουν την εικόνα του Αιγάλεω» υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

Αρέσει σε %d bloggers: