Οργιάζουν οι φήμες για το iPhone 7
Κατηγορία : Τεχνολογία / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-04-16 13:00:00
0 0

Θα μπορούσε το iPhone 7 να είναι το μοντέλο που θα κάνει τους πιστούς του Android να κάνουν στροφή προς την πλατφόρμα iOS της Apple;

Σίγουρα αυτό θέλει να πετύχει η Apple! Με βάση τις φωτογραφίες που βλέπουμε, φαίνεται ότι το iPhone 7 έχει κάποια χαρακτηριστικά που πρώτα τα είχαν Android συσκευές όπως για παράδειγμα το ζευγάρι κάμερας στο πίσω μέρος. Αν όντως αληθεύουν, αυτό σημαίνει μια μεγάλη αλλαγή στο industrial design της Apple και αυτό δεν είναι απαραιτήτως καλό!

Κάποιες φήμες λένε ότι το νέο iPhone θα έχει δυο ξεχωριστούς φακούς κάμερας στο πίσω μέρος. Άλλες λένε ότι το iPhone 7 θα έχει στο πίσω μέρος κάτι σε σχήμα χαπιού με τους δυο φακούς κάμερας να καλύπτονται από το ίδιο εξωτερικό γυαλί.

Η καινούρια συσκευή δεν θα ακολουθήσει την ίδια κατεύθυνση με το iPhone SE το οποίο κρατάει τον κλασσικό σχεδιασμό του iPhone 5. Αντιθέτως το iPhone 7 θα εξακολουθήσει να μεταμορφώνεται σε κάτι εντελώς καινούριο!

Οι ταινίες της κεραίας που βρίσκονται στο πίσω μέρος του iPhone θα μπορούσαν να μετακινηθούν πιο πάνω και πιο κάτω επίσης αλλάζοντας έτσι την εμφάνιση του πίσω μέρους της συσκευής. Αυτή η κεραία μπορεί να καταλήξει να είναι πιο ισχυρή ή και μεγαλύτερη από πριν αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος μπορεί να είναι ο σκοπός της.

Ένα λεπτότερο iPhone είναι επίσης στα σχέδια της Apple, που όπως φαίνεται θα είναι μεταξύ 6 και 6,5 χιλιοστά , το οποίο είναι γελοίο. Εάν η εταιρεία θέλει να αποφύγει τα προβλήματα, του λυγίσματος κυρίως θα πρέπει να κρατήσει την συσκευή όσο παχιά είναι μέχρι τώρα!

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by