Δυναμική επιστροφή του Myspace
Κατηγορία : Τεχνολογία / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-02-15 13:10:00
0 0

Προστέθηκαν ένα εκατομμύριο νέοι χρήστες

Το Myspace επανέρχεται δυναμικά στη σκηνή των κοινωνικών δικτύων, καθώς από τον Δεκέμβριο και έπειτα προστέθηκαν στο δυναμικό του ένα εκατομμύριο νέοι χρήστες.

Η ιστοσελίδα, από ‘κει που είχε μηδέν προσθήκες την ημέρα, σήμερα έφτασε να έχει 40.000 νέους χρήστες καθημερινά, σύμφωνα με τους νέους ιδιοκτήτες της.

Το Myspace αναφέρει ότι το νέο μουσικό του πρόγραμμα προσφέρει 42 εκατομμύρια τραγούδια στους χρήστες του και είναι εκείνο που οδήγησε στην αναβίωση της ιστοσελίδας.

Οι παρόντες χρήστες του Myspace ανέρχονται στα 25.1 εκατομμύρια, έναντι των 800 εκατ. του Facebook. Μέχρι και το 2008, το Myspace ήταν η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα του διαδικτύου, με τουλάχιστον 100 εκατομμύρια χρηστών παγκοσμίως.

Η εταιρία «Specific Media» αγόρασε το Myspace τον Ιούνιο του 2011 από την Newscorp, η οποία το απέκτησε για 580 εκατ. δολάρια, όταν βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του, και αναγκάστηκε να το πουλήσει για μόλις 35 εκατομμύρια.

Οι νέοι ιδιοκτήτες ανακοίνωσαν, το περασμένο Δεκέμβρη, ένα νέο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει τη δωρεάν πρόσβαση σε 42 εκατομμύρια τραγούδια.

Στις 14 Ιανουαρίου, η εφαρμογή είχε χρησιμοποιηθεί από 900.000 ενεργούς χρήστες και ένα μήνα αργότερα είχαν αυξηθεί στα 1.4 εκατομμύρια.

Οι νέοι ιδιοκτήτες σκοπεύουν να επικεντρωθούν στο μουσικό κομμάτι του Myspace και ετοιμάζουν συνεργασία με τη Panasonic για να μεταδίδεται το υλικό τους απευθείας στις τηλεοράσεις.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by