Όροι Χρήσης

-    To περιεχόμενο του WestNews.gr διατίθενται στους επισκέπτες / χρήστες για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο χρήση τους, σε οποιοδήποτε άλλο μέσο χωρίς γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των πνευματικών και βιομηχανικών δικαιωμάτων ή την δημοσιοποίηση της πηγής, δηλαδή του www.Westnews.gr.

-    Το WestNews.gr είναι μία δικτυακή πύλη η οποία προσφέρει στον επισκέπτη ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα.

-    Το περιεχόμενο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση υπόδειξη προς ενέργεια. Ο επισκέπτης/χρήστης αξιολογεί το περιεχόμενο και δρα αυτοβούλως αποκλειόμενης οποιαδήποτε ευθύνης του WestNews.gr.

-    Το WestNews.gr οργανώνει ψηφοφορίες με αντικείμενο επίκαιρα θέματα. Οι ηλεκτρονικές ψήφοι των συμμετεχόντων καταγράφονται ώστε να απεικονιστούν στο αποτέλεσμα της έρευνας.

-    Το WestNews.gr επιτρέπει στους επισκέπτες να αναρτούν σχόλια και απόψεις για επίκαιρα θέματα και συζητήσεις. Αυτά εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το WestNews.gr.

-    Ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται κόσμια και όχι προσβλητικά προς πρόσωπα και θεσμούς. Ο χρήστης οφείλει να μην παραβιάζει τους νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το WestNews.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη και κατ’ επέκταση τις αναρτήσεις του για το μέλλον.

-    Απαγορεύεται στον επισκέπτη η παραβίαση του ελληνικού, διεθνούς ή κοινοτικού δικαίου και του Κώδικα Συμπεριφοράς Χρηστών Internet (netiquette).

-    Το WestNews.gr διατηρεί το δικαίωμα να στραφεί με κάθε νόμιμο μέσο κατά του επισκέπτη για την διακοπή της παραβίασης και την αποτροπή της επανάληψής της στο μέλλον, μη αποκλειόμενης της διεκδίκησης αποζημίωσης για ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας.

-    Οι όροι χρήσης διέπονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού, Διεθνούς και Κοινοτικού Δικαίου. Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από την εφαρμογή των όρων αυτών, αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by