Την αποχώρηση του από την Αυτοδιοίκηση ανακοίνωσε ο Σπ. Τζόκας στην Πρωτοχρονιάτικη Πίτα
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-01-22 19:00:00
0 0

Τερματίσαμε» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα, Σπύρου Τζόκα, στην αναγγελία «αποχαιρετισμού» από τα αυτοδιοικητικά και επιστροφή στα Πανεπιστημιακά καθήκοντα, κατά την κοπή της πίτας την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου.

 

Αρχικά ο Σπύρος Τζόκας, έκανε  τον απολογισμό της θητείας του στην Περιφερειακή Ενότητα  Δυτικού Τομέα με εικόνες, video και powerpoint.

 

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους Δημάρχους, φορείς, δημοσιογράφους και εκπροσώπους συλλόγων για τα καλά τους λόγια για το έργο που έγινε στην πενταετία. Μάλιστα  χαρακτήρισε τις εκτιμήσεις αυτές υπερβολικές.

 

Τέλος μέσα σε έντονα φορτισμένο συναισθηματικό κλίμα ανακοίνωσε ότι παρά τις προτάσεις που του έγιναν τόσο από τα πολιτικά κόμματα που βρίσκονται στην Βουλή, όσο και εκτός αυτής, δεν πρόκειται να συμμετάσχει με οιανδήποτε ιδιότητα στις επερχόμενες εκλογές και θα επιστρέψει στα Πανεπιστημιακά καθήκοντά του.

 

Τόνισε χαρακτηριστικά:

 

«Εξάλλου το έχω δηλώσει και άλλη φορά ότι ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ. Πρόσφατα με επιστολή μου απέρριψα πρόταση συλλογικών φορέων και κομμάτων να είναι υποψήφιος και πάλι στο Δήμο Καισαριανής. Αρκετά.


Υπηρέτησα την Αυτοδιοίκηση από όλα τα μετερίζια: Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος, Δήμαρχος, στο ανώτατο συλλογικό όργανο της Αυτοδιοίκησης στην ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), Αντιπεριφερειάρχης και στο ανώτατο συλλογικό όργανο της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης την ΕΝΠΕ (Ένωση Περιφερειών Ελλάδας.). Τέλος μέχρι τον Αύγουστο του 2015 ήμουν  υπεύθυνος στο τμήμα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ. Προσπάθησα σε όλη αυτή την πορεία να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορούσα.


Από άλλα πόστα πλέον. Με την παρακαταθήκη και την εμπειρία μου στην Αυτοδιοίκηση θα συναντηθούμε στους δρόμους και στα κινήματα. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την τιμή και την αξιοπρέπεια του δοκιμαζομένου ανθρώπου, ενάντια στην κοινωνία των πλουσίων που έχει στηθεί. Θα συνεχίσω με το μεγαλύτερο αξίωμα: του ενεργού πολίτη. Να ηττηθεί υπέρ των παιδιών μας, υπέρ της νέας γενιάς ο πολιτικός κυνισμός εκείνος  που ξέρει την τιμή όλων σχεδόν των πραγμάτων, αλλά την αξία κανενός».

 

Από τις παρουσίες της εκδήλωσης ξεχώρισαν αυτές των Δημάρχων Περιστερίου, Ιλίου και Αγίας Βαρβάρας, Α. Παχατουρίδη, Ν. Ζενέτου και Γ. Καπλάνη, αντίστοιχα αλλά και του πρώην Υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν. Τόσκα.

 

tzokas_kopi_pitas_2.jpg

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by