Νέα Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-05-02 22:20:00
0 0

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Χρ. Θεοδωρόπουλου, πρόκειται να συνεδριάσει τη Δευτέρα, 4-5-2020 και ώρα 15:30.

 

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr.

 

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της συνεδρίασης:

 

1. Επικύρωση πρακτικών της 27ης και 28ης Συνεδρίασης έτους 2019 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

 

2. Έγκριση για την υποβολή αιτήματος πρόσληψης έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2020 στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

 

3. Έγκριση για την υποβολή αιτήματος πρόσληψης έκτακτου προσωπικού ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών, στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2020 στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

 

4. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την έκδοση λευκώματος που θα προσφέρει η Περιφέρεια Αττικής για την Ολυμπιάδα 2020 στους επίσημους παράγοντες και τα τουριστικά γραφεία του Τόκυο. (Συνεισηγητές ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας και η Εντεταλμένη Περιφερειακή

Σύμβουλος κ. Μ. Βιδάλη)

 

5. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη δημιουργία εικαστικού έργου της Περιφέρειας Αττικής για τη μεγάλη επέτειο του 1821. (Συνεισηγητές ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας και η Εντεταλμένη Περιφερειακή

Σύμβουλος κ. Μ. Βιδάλη)

 

6. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την προκήρυξη καλλιτεχνικών, εικαστικών και λογοτεχνικών διαγωνισμών με θέμα την Επανάσταση του 1821. (Συνεισηγητές ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας και η Εντεταλμένη Περιφερειακή

Σύμβουλος κ. Μ. Βιδάλη)

 

7. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη συνδιοργάνωση του διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα AEGEAN 600 με τον Πανελλήνιο Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ανοιχτής Θαλάσσης. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

 

8. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την Απόδοση ανταποδοτικού τέλους λαϊκών αγορών στους Δήμους χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής για το Β΄ εξάμηνο του 2019. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

 

9. Έγκριση σκοπιμότητας για τη συμμετοχή κτηνιάτρων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημόσιας Υγείας. (Εισηγήτριαη Αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Αντωνάκου)

 

10. Έγκριση των όρων του σχεδίου της τροποποίησης – παράτασης της από 12/3/2018 προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ελευσίνας για τη «Μελέτη κατασκευής νέου βιοκλιματικού βρεφονηπιακού σταθμού στο Ο.Τ. 386 περιοχή αεροδρομίου του Δήμου Ελευσίνας». (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κοσμόπουλος)

 

11. Έγκριση των όρων του σχεδίου τροποποίησης – παράτασης της από 12/3/2018 προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κυθήρων για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Καλλιτεχνικός διαγωνισμός για την ανέγερση μνημείου σφουγγαράδων στα Αντικύθηρα». (Εισηγήτριαη Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη)

 

12. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη διοργάνωση του Schoolwave για το έτος 2020. (Εισηγήτριαη Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Δουνδουλάκη)

 

13. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη διεξαγωγή σεμιναρίων συγγραφής σεναρίου από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος. (Εισηγήτριαη Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Δουνδουλάκη)

 

14. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για το 6ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής APHRODITECUP 2020. (Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μ. Βάρσου)

 

15. Έγκριση λήψης προσωρινών μέτρων ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας για εργασίες που θα εκτελεστούν στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση – Ανακατασκευή οδικών τμημάτων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού, Περιφέρειας Αττικής. (Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ε. Κοσμίδη)

 

16. Έγκριση  σκοπιμότητας ένταξης στο ΕΣΠΑ 2014-2020 των έργων: α) «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΧΑΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ – ΘΗΒΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΝΔΡΑ – ΟΙΝΟΗ (Α’ Τμήμα)» και β) «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΘΗΒΩΝ (Β’ Τμήμα). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

 

17. Έγκρισησύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, για το έργο: «Κατασκευή αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων και συνδέσεων των ακινήτων στη 1η  και 7η  Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων». (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Δημόπουλος)

 

18. Έγκρισησύναψης και όρων του σχεδίου της τροποποίησης – παράτασηςτης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Κατασκευή αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων και συνδέσεων των ακινήτων στην 4η και 5η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων». (Εισηγητήςο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Δημόπουλος)

 

19. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου 2ης τροποποίησης-παράτασης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ιλίου, για το έργο με τίτλο «ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΛΙΟΥ». (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Λεωτσάκος)

 

20. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου τροποποίησης-παράτασης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Τροιζηνίας- Μεθάνων, για τη μελέτη  με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ- ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΓΑΛΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ- ΜΕΘΑΝΩΝ». (Εισηγήτριαη Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη)

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by