Τέλος το Uber στο Ρίο ντε Τζανέιρο
Κατηγορία : Κόσμος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-08-27 10:30:00
0 0

Ακόμα μία πόλη προστέθηκε στη μακρά λίστα εκείνων, που αποφάσισαν να απογορεύσουν διά νόμου την υπηρεσία ταξί Uber.

To Δημοτικό Συμβούλιο του Ρίο Ντε Τζανέιρο ψήφισε υπέρ της απαγόρευσης του Uber, με την απόφαση να εκκρεμεί ώστε να γίνει νόμος, μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, κάτι για το οποίο χρειάζεται η υπογραφή του δημάρχου Eduardo Paes.

Σε δήλωσή της, η εταιρεία Uber Technologies Inc. ανακοίνωσε, ότι δεν ενημερώθηκε για τις διεργασίες σχετικά με την ακύρωση της χρήσης της υπηρεσίας στην πόλη.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, πρόκειται για μία ψήφο ενάντια στην τεχνολογία και στο δικαίωμα των πολιτών, να μετακινούνται όπως εκείνοι επιθυμούν.

Το Ρίο ακολουθεί το Σάο Πάουλο, αλλά και άλλες μεγάλες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, που ήδη έχουν απαγορεύσει την υπηρεσία.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by