Έκκληση Unicef: Προστατεύστε τα παιδιά πρόσφυγες
Κατηγορία : Κόσμος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-09-04 14:35:00
0 0

Έκκληση να ληφθούν μέτρα για την προστασία των παιδιών μεταναστών και προσφύγων απευθύνει με δήλωσή του ο εκτελεστικός διευθυντής της UNICEF, Άντονι Λέικ. Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον το ένα τέταρτο αυτών που αναζητούν καταφύγιο στην Ευρώπη, είναι παιδιά.

Κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2015 περισσότερα από 106.000 παιδιά ζήτησαν άσυλο στην Ευρώπη.

Ο κ. Λέικ ζητάει μεταξύ άλλων να ληφθούν τα ακόλουθα μέτρα:

Προστασία των παιδιών προσφύγων και μεταναστών με την παροχή βασικών υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή  - συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης, της διατροφής, της συναισθηματικής υποστήριξης και της εκπαίδευσης.

- Ανάπτυξη επαρκούς αριθμού καταρτισμένων εμπειρογνωμόνων παιδικής πρόνοιας για την υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους.

- Συνέχιση των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα και την ξηρά και η διασφάλιση του βέλτιστου συμφέροντος των παιδιών στις αποφάσεις που τα αφορούν.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by