Μήνυμα – Κάλεσμα υπέρ του εμβολιασμού Βουλευτών και Δημάρχων του Δυτικού Τομέα Αθηνών
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-12-07 16:40:00
0 0

Μήνυμα- κάλεσμα υπέρ του εμβολιασμού απευθύνουν στους πολίτες, επτά βουλευτές και επτά δήμαρχοι του Δυτικού Τομέα Αθήνας, τονίζοντας την αναγκαιότητα της συνεχούς και ουσιαστικής ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

 

Οι βουλευτές και οι δήμαρχοι, καλούν όλους τους πολίτες των Δήμων του Δυτικού Τομέα Αθήνας, όταν θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός στη χώρα μας, να σκεφθούν ότι ο εμβολιασμός είναι η μεγάλη ευκαιρία που έχουν να προστατέψουν την υγεία και τη ζωή τη δική τους, των οικογενειών τους, αλλά και του περίγυρού τους.

 

Αναλυτικά το μήνυμα των βουλευτών και δημάρχων:


Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση στη χώρα μας, αλλά και σε όλο τον πλανήτη. Αντιμετωπίζουμε ένα φονικό ιό. Μέχρι στιγμής, δεκάδες χιλιάδες έχουν προσβληθεί και χιλιάδες συνάνθρωποι μας έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ελλάδα. Είναι ο τραγικός απολογισμός μιας πανδημίας, που δεν έχει ακόμα αντιμετωπιστεί. Καθημερινά μετράμε νέα κρούσματα, νέες διασωληνώσεις, νέες απώλειες. Η κοινωνία ανησυχεί, το Ε.Σ.Υ πιέζεται ασφυκτικά, η οικονομία δοκιμάζεται.

 

Όλα δείχνουν ότι η δοκιμασία αυτή θα διαρκέσει ακόμα. Γι’ αυτό και είναι αναγκαίο το επόμενο διάστημα να τηρούμε όλοι μας τα μέτρα που συστήνουν οι Επιστήμονες. Εμείς, ο πολιτικός κόσμος στο σύνολό του, Κυβέρνηση, Κόμματα, Βουλευτές, Αυτοδιοίκηση, πρέπει να δώσουμε πρώτοι το σωστό παράδειγμα. Να στείλουμε το σωστό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού για την αντιμετώπιση του φονικού ιού. Η κοινωνία πρέπει να σταθεί όρθια με τη συμβολή όλων μας.

 

Αν θέλουμε να ξεπεράσουμε τη δοκιμασία αυτή ας εμπιστευτούμε τους ειδικούς. Η Επιστήμη σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να βρει εμβόλια μεγάλης αποτελεσματικότητας. Η έλευση των εμβολίων θα σημάνει την αρχή του τέλους, για τον εφιάλτη που ζούμε όλους αυτούς τους μήνες, όχι μόνο στην πατρίδα μας, αλλά στον κόσμο ολόκληρο, και θα σηματοδοτήσει την απαρχή της επιστροφής της κανονικότητας.

 

Η επιλογή για το αν θα κάνει κάποιος ένα εμβόλιο επηρεάζει άμεσα το κοινωνικό σύνολο. Αν κάποιος εμβολιαστεί ή όχι επηρεάζει ευθέως τον περίγυρό του. Το εμβόλιο αποτελεί ένα δημόσιο αγαθό,  που μας παρέχεται δωρεάν, και προστατεύει  το κοινό συμφέρον.

 

Ρόλος όλων μας είναι να ενημερώσουμε τους πολίτες και να ενισχύσουμε τα λεγόμενα των επιστημόνων, που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα την αποτελεσματικότητα και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού. Ας είναι σαφές: όσο περισσότεροι κάνουμε το εμβόλιο, όταν εγκριθεί και έρθει στη χώρα μας, τόσο πιο γρήγορα θα βγούμε από τον εφιάλτη, θα νικήσουμε τον κορωνοϊό, θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Το εμβόλιο σώζει ζωές, η άρνηση βλάπτει την Υγεία.

 

Είναι αναγκαία η συνεχής και ουσιαστική ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

 

Καλούμε όλους τους πολίτες των Δήμων του Δυτικού Τομέα Αθήνας, όταν θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός στη χώρα μας, να σκεφθούν ότι ο εμβολιασμός είναι η μεγάλη ευκαιρία που έχουν να προστατέψουν την υγεία και τη ζωή τη δική τους, των οικογενειών τους, αλλά και του περίγυρού τους. Να εμβολιαστούν, ώστε να έχουμε στο χέρι μας την ευκαιρία να νικήσουμε σε αυτή τη μάχη για τη ζωή.

 

Οι Βουλευτές του Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας:

Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης 
Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τα Ευρωπαϊκά Θέματα
Βουλευτής Ν.Δ.

Βίτσας Δημήτριος
Δ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Γιαννακοπούλου Κωνσταντίνα (Νάντια)
Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής

Δραγασάκης Ιωάννης
Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Καφαντάρη Χαρούλα (Χαρά)
Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Λοβέρδος Ιωάννης
Βουλευτής Ν.Δ.

Παπαχριστόπουλος Αθανάσιος (Θανάσης)
Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

 

Οι Δήμαρχοι του Β2 Δυτικού Τομέα:

Μίχος Λάμπρος
Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας.

Τσίρμπας Σταύρος
Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων / Καματερού

Γκίκας Ιωάννης
Δήμαρχος Αιγάλεω

Παχατουρίδης Ανδρέας
Δήμαρχος Περιστερίου

Βλάχος Στέφανος – Γαβριήλ 
Δήμαρχος Πετρούπολης

Ζενέτος Νικόλαος
Δήμαρχος Ιλίου

Ντηνιακός Ευάγγελος
Δήμαρχος Χαϊδαρίου

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by