Ξεκίνησε η λειτουργία του 9ου Κέντρου Φιλίας Δήμου Περιστερίου
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-10-05 15:05:00
0 0

Ο Δήμος Περιστερίου στις 4 Οκτωβρίου 2017 έθεσε σε λειτουργία το 9ο Κέντρο Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.), καλύπτοντας μια σημαντική ανάγκη της τοπικής κοινωνίας και συγκεκριμένα των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας.

 

Το 9ο ΚΕ.ΦΙ. που βρίσκεται στην οδό Πελοπίδα 75-77, όπως και τα υπόλοιπα οκτώ (8) ΚΕ.ΦΙ. Περιστερίου είναι ξεχωριστές κοινότητες, με την ευρεία έννοια της γειτονιάς, όπου μέσα από μια σειρά από επιστημονικές δράσεις και προγράμματα αναβαθμίζει το ρόλο των μελών τους στην κοινωνία.

 

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, στην ομιλία του, τόνισε: "Είναι το αποτέλεσμα μια συστηματικής δουλειάς που γίνεται από τους εργαζόμενους, τα στελέχη των ΚΕ.ΦΙ. - Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, την Διευθύντρια Τασία Τριανταφυλλοπούλου και τον συνεργάτη μου, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Σάκη Ζορπίδη".

 

Από την πλευρά του, ο κ. Ζορπίδης σημείωσε ότι σ' αυτήν τη δύσκολη εποχή, το νέο ΚΕ.ΦΙ. έρχεται να προσφέρει μια διέξοδο από το σπίτι, να ενισχύσει την κοινωνικότητα, τη δημιουργική απασχόληση, τον εθελοντισμό, την πρόληψη υγείας κ.α.

 

Ακολούθησαν χορευτικά από το Τμήμα Χορού των ΚΕ.ΦΙ. υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλας Ζωής Αμαξοπούλου. Παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Π. Λύκος, Αν. Θεοδωράκος, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ Αν. Καλλιάφας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Π. Παναγιωτόπουλος και Ηλ. Κυρίτσης, ο Κοινοτικός Σύμβουλος Γ. Βανικιώτης κ.α.

 

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by