Που θα δημιουργηθεί ένας νέος βρεφονηπιακός σταθμός στο Περιστέρι
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2022-04-30 09:00:00
0 0

Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός που θα δημιουργηθεί στο Περιστέρι θα συνδυάζει αισθητική και λειτουργικότητα και θα είναι δυναμικότητας 31 νηπίων και 23 βρεφών.

 

Πρόκειται για έργο που έχει γίνει η μελέτη και έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαγωνισμού για την εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή του. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες.

 

Το οικόπεδο στο οποίο θα ανεγερθεί ο Βρεφονηπιακός Σταθμός βρίσκεται στο Ο.Τ.800 της 2ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου, επί των οδών Ποτιδαίας, Λυκοσούρας, Πτολεμαϊδος και Αβδήρων και έχει επιφάνεια 611,85τ.μ.

 

Το έργο εντάσσεται στην περαιτέρω μεταμόρφωση της πόλης που επιχειρείται από τη Διοίκηση Παχατουρίδη με χρονολογικό άξονα το 2022-2027.

 

Ο προϋπολογισμός αγγίζει τα 1,9 εκατομμύρια ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) μέσω του Ε.Π. «Αττική 2014- 2020».

 

Το έργο έχει ενταχθεί στον Άξονα Προτεραιότητας 10 «Ανάπτυξη – Αναβάθμιση Στοχευμένων Κοινωνικών Υποδομών και Υποδομών Υγείας» της εγκεκριμένης ΟΧΕ της Δυτικής Αθήνας με συνολικό εγκεκριμένο προϋπολογισμό στο πλαίσιο της ΒΑΑ/ΟΧΕ.

 

Φορέας Χρηματοδότησης του Έργου είναι η Περιφέρεια Αττικής, η οποία στηρίζει χρηματοδοτικά τις ΟΧΕ/ ΒΑΑ που εντάσσονται χωρικά στην αρμοδιότητά της, μέσω του Ε.Π. «Αττική 2014 -2020».

 

Πάντως αξίζει να αναφερθεί ότι γίνονται ενέργειες για την απόκτηση και άλλων χώρων ώστε να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το εύρος των βρεφονηπιακών σταθμών στην πόλη.

 

Πηγή: PeristeriNews.gr

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by