Με τον Δ. Βίτσα συναντήθηκε ο Α. Παχατουρίδης
Κατηγορία : Α.Σ.Δ.Α. / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-02-12 17:55:00
0 0

Ο Δήμαρχος Περιστερίου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) Ανδρέας Παχατουρίδης είχε συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στο Υπουργείο.

Καταρχάς ο κ. Παχατουρίδης, εξέφρασε προς τον κ. Βίτσα τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του πληρώματος του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, που κατέπεσε χθες εν ώρα καθήκοντος προς την Πατρίδα.

Στη διάρκεια της συνεργασίας τους, αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις για τα θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ειδικότερα για το Δήμο Περιστερίου και ολόκληρη τη Δυτική Αθήνα.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα της περιοχής, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι η Δυτική Αθήνα χτυπήθηκε περισσότερο την τελευταία πενταετία από την οικονομική κρίση και υπάρχουν συσσωρευμένα προβλήματα πολλών δεκαετιών, που απαιτούν άμεσες λύσεις.

Η συνάντηση των κ.κ. Παχατουρίδη και Βίτσα ολοκληρώθηκε σε άριστο κλίμα και αναμένεται στο επόμενο διάστημα να παρθούν πρωτοβουλίες για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Παναγιώτης Λύκος.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by