Παρέμβαση Δημάρχου Ιλίου στο νέο Δ.Σ του Φορέα Διαχείρισης Πάρκου Τρίτση
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-01-14 13:15:00
0 0

Την ανάγκη να βρεθεί άμεσα οριστική λύση σχετικά με την τροφοδότηση των λιμνών του Πάρκου Τρίτση με νερό, επεσήμανε  ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, κατά την παρέμβασή του στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ του Φορέα Διαχείρισης Πάρκου Τρίτση.

 

Ο κ. Ζενέτος τόνισε ότι οι λίμνες αποτελούν την ταυτότητα του Πάρκου και χαρακτήρισε κυρίαρχο το θέμα της εξεύρεσης νερού για την υδροδότησή τους. «Απαιτούνται άμεσες λύσεις και ενέργειες το ταχύτερο δυνατό, καθώς από το τέλος Απριλίου, ο χρόνος ξεκινά να μετρά αντίστροφα και αρνητικά. Προσωπικά, δε θέλω να ξαναζήσω στιγμές του περασμένου καλοκαιριού» υπογράμμισε.

 

Επιπλέον, χαρακτήρισε ως μείζον θέμα τη στεγανοποίηση των δυο λιμνών για να μην υπάρχει διαρροή νερού στον υδροφόρο ορίζοντα και σημείωσε ότι πρέπει να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα ανακυκλοφορίας του νερού στις λίμνες.

 

Ο Δήμαρχος Ιλίου έθεσε ακόμα τα ζητήματα της επέκτασης του φωτισμού με την τοποθέτηση φωτιστικών ηλιακής ενέργειας, της φύλαξης, καθώς και της επιδιόρθωσης της περίφραξης, αφού, όπως είπε, «πάρκο ελεύθερο στους πολίτες δε σημαίνει κατάργηση της περίφραξης αλλά να μπορούν να το απολαμβάνουν όλοι με σιγουριά και ασφάλεια».


Τέλος, ζήτησε να λυθεί η εκκρεμότητα με τους εργαζόμενους στον Φορέα που παραμένουν απλήρωτοι επί τρεις μήνες εξαιτίας του κενού που δημιουργήθηκε από τη λήξη της θητείας του πρώην Δ.Σ μέχρι τον ορισμό του νέου και να δοθεί, με νομοθετική ρύθμιση, η δυνατότητα στον Φορέα να προχωρά στην εκπόνηση μελετών και έργων.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by