Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Ν.Δ. Αιγάλεω (photos)
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-11-02 15:00:00
0 0

Πρωτοποριακή και με σαφές πολιτικό μήνυμα η εκδήλωση-πολιτική συζήτηση που διοργάνωσαν η ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας & Ο.Ν.ΝΕ.Δ Αιγάλεω, το απόγευμα της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Γιάννης Ρίτσος στο Αιγάλεω.

 

Το θέμα που συζητήθηκε αφορά τη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, την ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα καθώς  και τις πολιτικές προτεραιότητες που θέτει η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ως η επόμενη κυβέρνηση της χώρας.

 

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ κ. Γιώργος Κύρτσος, ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας και ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Ν.Δ κ. Βασίλης Ξυπολυτάς. Την εκδήλωση συντόνισε η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Αιγάλεω κ. Μιρέλλα Πουλάκου.

 

 

Σε μία κατάμεστη και ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, συζητήθηκαν τα δεδομένα που αποτυπώνουν την κατάσταση στην ελληνική οικονομία από τον τομεάρχη δημοσιονομικής πολιτικής της Ν.Δ κ. Χ. Δήμα, αναλύθηκαν από τον κ. Γ. Κύρτσο οι ευρωπαϊκές πολιτικές, οι ευρωπαϊκές καλές πρακτικές στους τομείς αυτούς, που η Ελλάδα πρέπει να μιμηθεί άλλες χώρες της Ευρώπης και  παρουσιάστηκαν από τον κ. Β. Ξυπολυτά οι βασικοί άξονες του προγράμματος της Ν.Δ όσον αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις. Ιδιαίτερα τονίστηκε απ’ όλους τους ομιλητές ότι είναι πιο αναγκαίο από ποτέ η αύξηση των επενδύσεων, η μείωση των φόρων, η ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας.

 

Πλήθος κόσμου και μελών της Νέας Δημοκρατίας του Αιγάλεω αλλά και πρόσωπα που μέχρι πρότινος δεν είχαν δραστηριοποιηθεί κομματικά ή ανήκαν σε άλλους χώρους, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκδήλωση. Στο περιθώριο της εκδήλωσης σχολιάστηκε εντόνως ότι μετά από πολλά χρόνια πραγματοποιήθηκε μια τέτοια πολιτική συζήτηση στο Αιγάλεω με αμιγώς πολιτικό θέμα και ουσιαστικό περιεχόμενο.

 

Επίσης, ιδιαίτερα σημαντικό ακούστηκε στους παρευρισκομένους, ότι για πρώτη φορά η Νέα Δημοκρατία ανοίγει τις πόρτες της στην κοινωνία, ζητώντας τη συνδρομή και τις απόψεις των πολιτών μέσα από την ενεργό συμμετοχή τους στις Γραμματείας και τους Τομείς ευθύνης του κόμματος. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά επίσης τα μηνύματα ανανέωσης και στήριξης των νέων ανθρώπων, όπως ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει σε κάθε ευκαιρία.

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Αιγάλεω κ. Πουλάκου Μιρέλλα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βρέθηκαν σήμερα κοντά μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Μας γέμισε μεγάλη χαρά η τόση θερμή ανταπόκριση του κόσμου, γιατί για περισσότερο από ένα μήνα σύσσωμο το Δ.Σ. αλλά και μη εκλεγμένα μέλη του συμβουλίου, προγραμμάτισαν βήμα βήμα την εκδήλωση αυτή, κάνοντας τηλεφωνική κινητοποίηση, αφιερώνοντας πολύ χρόνο καθημερινά, πηγαίνοντας στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του κόμματος μέχρι τις βραδινές ώρες, στέλνοντας προσωπικά μηνύματα σε όλο το μητρώο μελών, πραγματοποιώντας περιοδεία και μοιράζοντας προσωπικές προσκλήσεις στον εμπορικό κόσμο του Αιγάλεω.


Η Τοπική Οργάνωση Ν.Δ Αιγάλεω σε αγαστή συνεργασία με την Νομαρχιακή Οργάνωση, τη γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ και τα στελέχη του Αιγάλεω που βρίσκονται στην κεντρική διοίκηση του κόμματος, συνέβαλαν τα μέγιστα για να μας βοηθήσουν στο έργο μας. Η συνεργασία όλων μας, θα διασφαλίσει άλλωστε την ενότητα, μέσα από τη σύνθεση και την ανανέωση του πολιτικού μας χώρου. Θέλω από καρδιάς να τους ευχαριστήσω και να τους υποσχεθώ πως αυτή ήταν μόνο η αρχή της καινούριας ομαδικής προσπάθειας που ξεκινήσαμε στην πόλη μας τους τελευταίους έξι μήνες!


Δικός μας στόχος είναι η εκλογική νίκη του προέδρου μας και αυριανού Πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και η επιτυχημένη διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία! Για αυτό αγωνιζόμαστε, ομαδικά, αθόρυβα και αλτρουιστικά!».


Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν : η βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Άννα Καραμανλή, η βουλευτής επικρατείας κ. Κεραμέως Νίκη, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής κκ. Θ. Δόντσιος, Κ. Ζωντανός, Χρ. Θεοδωρόπουλος, Δ. Καλογερόπουλος, Εβ. Γιακουμάτου, Δ. Μαραβέλιας, ο αναπλ. Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Ν.Δ & Αντ/δρος Δημ . Συμβουλίου Αιγάλεω κ. Λ. Παπαγεωργίου, ο αναπλ. Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Ν.Δ κ. Ά. Μπάφας, η αναπλ. Γραμμ. Γυναικών κα Ολ. Παυλίδου - Κουτρουμπή, ο πρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ κ. Γ. Κώττης, ο πρ. Πρόεδρος ΑΔΜΗΕ κ. Γ. Γιαρέντης, ο πρ. Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γ. Ζαφειρόπουλος, , ο Υπεύθυνος Περιφερειακής Οργάνωσης Β’ Αθηνών Ν.Δ κ. Τ. Νικολακέας, ο πολιτευτής Φωκίδας κ. Κ. Χαλιορής, ο Τομεάρχης Β’5 ΝΟΔΕ κ. Ηλ. Δούρος, ο πρ. Πρόεδρος ΝΟΔΕ κ. Β. Παπαδόπουλος, ο Υπ. Οργάνωσης Β5 ΝΟΔΕ κ. Στ. Σαμπαζιώτης, η Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αγ. Αναργύρων κ. Μ. Σαπέλα, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Χαϊδαρίου κ. Μ. Χριστόπουλος, ο επικεφαλής & Δημ. Συμβ. Αιγάλεω κ. Γ. Γκίκας,  ο επικεφαλής & Δημ. Συμβ. Αιγάλεω κ. Γ. Κάντζος, ο Δημ. Συμβ. Αιγάλεω & Γ.Γ  Ομοσπονδίας ΕΒΕΑ κ. Ηλ. Μάνδρος, οι πρ. Αντ/ρχοι Αιγάλεω κκ. Δημ. Κορμπά και Γ. Καραχάλιος, οι πρ. Δημ. Συμβ. Αιγάλεω κκ. Δ. Γονιδάκης και Δ. Τσαγδή, η πρ. Αντ/ρχος Αιγάλεω κ. Διώνη Σιγάλα,  ο επικεφαλής και Δημ. Συμβ. Ιλίου κ. Μπ. Καούκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΣΘΗΣ κ. Δεσπ. Προκοπίου, ο Πρόεδρος φίλων Ελλ. Αστυνομίας κ. Ιωαν. Μαθιουδάκης, ο Πρόεδρος της Δωρικής Αδελφότητας κ. Ιωαν. Μπαλατσούρας, ο Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Κρατικού Νικαίας κ. Σπ. Συρετίδης.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by