Δ. Μπίρμπας: «Να εφαρμόσουμε τις δεσμεύσεις που δώσαμε προεκλογικά» (video)
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-09-16 10:00:00
0 0

Αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του WestNews.gr παραχώρησε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, ο οποίος μας μίλησε για τις πρώτες ενέργειες που θα κάνει η νέα Διοίκηση της πόλης.

 

 

«Αναλαμβάνοντας τον Δήμο έχουμε προσπαθήσει να εφαρμόσουμε τις δεσμεύσεις που είχαμε προεκλογικά. Η πρώτη δέσμευση αφορά ότι θα υπερασπιστούμε το δημόσιο κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών απέναντι σε προσπάθειες ιδιωτικοποίησης και υπερφορολόγησης των πολιτών.


Η δεύτερη δέσμευση μας είναι ότι θα διοικήσουμε όπως πιστεύουμε ότι τηρήσαμε και στην αντιπολίτευση με βάση την αρχή ότι οι αντίπαλοι μας δεν είναι στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου αλλά εχθροί μας είναι τα προβλήματα και οι πολιτικές που τα δημιουργούν στους πολίτες και στην πόλη μας και αυτό προσπαθήσαμε να το τηρήσουμε στη διαδικασία του πρώτου δημοτικού συμβουλίου, που πραγματικά μέσα σε ομοφωνία διαμορφώθηκαν και η οικονομική επιτροπή και η προεδρία, αντιπροεδρία, γραμματεία και η επιτροπή ποιότητας ζωής και εξελίχθηκε πολύ ομαλά η όλη διαδικασία.


Η Τρίτη δέσμευση μας είναι ότι θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας «Αιγάλεω: Πόλη κοινωνικής αλληλεγγύης και συμμετοχής», όπου καθοριστικό παράγοντα θα έχουν οι ίδιοι οι συμπολίτες μας και οι φορείς της πόλης μας. Γιατί αν δεν υπάρξει κινητοποίηση του κόσμου, δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στην ανθρωπιστική καταστροφική που βιώνουμε από τις μνημονιακές πολιτικές, οι οποίες έχουν ελαχιστοποιήσει και τα έσοδα της αυτοδιοίκησης αλλά και τα ίδια τα έσοδα των πολιτών. Σε μια πόλη με 30.000 ανασφάλιστους και με ανεργία που ξεπερνά το 35%, καταλαβαίνεται ότι αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα να αντιμετωπίσουμε αυτή τη κατάσταση. Από την άλλη μεριά, δίνουμε μεγάλη μάχη για τη βελτίωση της καθαριότητας και της δημόσιας εικόνας της πόλης γιατί παρουσίαζε φαινόμενα εγκατάλειψης εν πολύς δικαιολογημένα από τις μνημονιακές πολιτικές ωστόσο πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Πιστεύουμε πως στο άμεσο μέλλον θα μπορέσουμε να έχουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα για την πόλη μας και ταυτόχρονα να ξεκινήσουμε διαδικασίες ενός προγραμματισμού και διεκδίκησης από το νέο ΕΣΠΑ και να κερδίσουμε όσον τον δυνατόν περισσότερα χρήματα για την πόλη μας και την ανάπτυξη της».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by