Αιγάλεω: Εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου Εδέσσης
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-10-12 09:55:00
0 0

 

Ένα έργο αθλητικής υποδομής για τη δυτική Αθήνα, την ανακατασκευή του γηπέδου Εδέσσης στον δήμο Αιγάλεω, συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, ενέκρινε χθες το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

 

Συγκεκριμένα, το ΠΕΣΥ ενέκρινε τη  σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας και του δήμου για το έργο της ανακατασκευής και αναβάθμισης του γηπέδου και των λοιπών εγκαταστάσεών του στην περιοχή «ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ», στο πλαίσιο της «ενίσχυσης του μαζικού αθλητισμού σε κατάλληλες και ασφαλείς συνθήκες», όπως τόνισε στην εισήγηση του ο αντιπεριφερειάρχης, Σπύρος  Τζόκας.

 

Συνοπτικά, στον υφιστάμενο χώρο του γηπέδου προβλέπεται η διαμόρφωση αγωνιστικού χώρου διαστάσεων 90 μ. Χ 47 μ. και εργασίες μεταξύ των οποίων: αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκαταστάσεις αποστραγγιστικού και αρδευτικού συστήματος ειδικού για συνθετικούς χλοοτάπητες. Κατασκευή κρασπέδων, νέων εστιών και πάγκων αναπληρωματικών, νέου δικτύου φωτισμού, άρδευσης και αποχέτευσης ομβρίων. Επίσης, στα αποδυτήρια θα κατασκευαστούν WC θεατών (ανδρών, γυναικών και ΑΜΕΑ) και τρεις ανεξάρτητες ενότητες αποδυτηρίων (γηπεδούχων, φιλοξενούμενων και διαιτητών), με αυτοτελείς βοηθητικούς χώρους έκαστη και ιατρείο.

 

Στις κερκίδες θα αντικατασταθεί η υπάρχουσα μεταλλική εγκατάσταση με νέα τριών επιπέδων από το +1,20μ ως το +2μ, όπου θα τοποθετηθούν πλαστικά καθίσματα κατάλληλων προδιαγραφών ασφάλειας και αντοχής.

 

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο των παρεμβάσεων θα γίνουν όλες οι απαραίτητες επισκευές και συντηρήσεις δαπέδων και περιφράξεων των άλλων γηπέδων ώστε να είναι κατάλληλα προς χρήση.

 

Τέλος, το έργο συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής έως το ποσό των 450.000 ευρώ και από πόρους του δήμου για το επιπλέον ποσό (350.000 ευρώ).

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by