Έξαλλοι κάτοικοι και καταστηματάρχες στην Ανάκασα Αγίων Αναργύρων (video)
Κατηγορία : Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-01-28 14:15:00
0 0

Η μονοδρόμηση της οδού Αγίας Παρασκευής που αποτελεί την κεντρική οδική αρτηρία στην περιοχή της Ανάκασας στους Αγίους Αναργύρους έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των κατοίκων και των καταστηματαρχών.

 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων της περιοχής η μονοδρόμηση της οδού έγινε χωρίς καμία ενημέρωση από τους ανθρώπους του Δήμου και ένα πρωινό της περασμένης βδομάδας τοποθετήθηκαν οι σημάνσεις που απαγόρευαν την κυκλοφορία από Αγίους Αναργύρους προς Ανάκασα.

 

 

 

Τόσο οι καταστηματάρχες όσο και οι κάτοικοι έμεινα έκπληκτοι από τη συγκεκριμένη κυκλοφοριακή ρύθμιση αφού πρόκειται για μια κίνηση που αποκόπτει την περιοχή της Ανάκασας από την υπόλοιπη πόλη των Αγίων Αναργύρων δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στα καταστήματα της περιοχής.

 

Μάλιστα δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν από τις πρώτες κιόλας μέρες κλήσεις από την τροχαία σε ανυποψίαστους κατοίκους που πήγαιναν με τη νέα ρύθμιση ανάποδα στο δρόμο χωρίς να έχει υπάρξει καμία ενημέρωση όπως προαναφέραμε.

 

Το θέμα έχει εξοργίσει τόσο τους κατοίκους όσο και τους καταστηματάρχες που έχουν ζητήσει να συναντηθούν με τον Δήμαρχο Σταύρο Τσίρμπα αφού έχουν μαζευτεί περισσότερες από 500 υπογραφές για να υπάρξει ανάκληση της συγκεκριμένης κυκλοφοριακής ρύθμισης.

 

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η συνέχεια του θέματος αφού απομένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση του Δημάρχου ενόψει και της επίσκεψης των κατοίκων στο Δημοτικό συμβούλιο.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by