Αγία Βαρβάρα: Νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης σκύλων
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-12-01 13:00:00
0 0

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο της πόλης ξεκινούν πιλοτικά το πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης σκύλων με τίτλο #Σκύλος_Καλός_Πολίτης.

 

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα #Σκύλος_Καλός_Πολίτης αποσκοπεί στην εξοικείωση των τετράποδων φίλων μας με τις αστικές συνθήκες ζωής και την αρμονική συνύπαρξή τους με τους ανθρώπους.

 

Η νέα αυτή καινοτόμα δράση θα πραγματοποιείται από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και κάθε Τετάρτη (19:00 – 21:00) και Σάββατο (11:00 – 13:00) στο Άλσος Μητέρας. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα υλοποιείται σε ομαλές καιρικές συνθήκες.

 

Κατά την διάρκεια του προγράμματος, ειδικός εκπαιδευτής θα παρέχει συμβουλές στους συμμετέχοντες και ταυτόχρονα θα υλοποιεί ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης σκύλων όπως:

 

  • υγιεινή σκύλου – περιποίηση
  • ανάπτυξη υπακοής – παιδί και σκύλος
  • διαγωνισμός υπακοής
  • έκδοση πιστοποιητικού #Σκύλος_Καλός_Πολίτης

 

Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα #Σκύλος_Καλός_Πολίτης ξεκινά πιλοτικά και στη συνέχεια θα εμπλουτιστεί και θα καθιερωθεί μόνιμα, ανάλογα και με την ανταπόκριση των δημοτών.

 

ΑΦΙΣΑ.jpg

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by