Αγία Βαρβάρα: Καθαρισμός φρεατίων
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-12-12 11:00:00
0 0

Η Δημοτική Αρχή Αγίας Βαρβάρας συνεχίζει τις εργασίες καθαρισμού και απόφραξης των φρεατίων της πόλης, από λάσπες, χώμα, κλαδιά και άλλες φερτές ύλες.

 

Οι εργασίες περιλαμβάνουν πλήρη καθαρισμό των φρεατίων εσωτερικά, επιμελημένο πλύσιμο και ψεκασμό. Η εκτέλεση τους  πραγματοποιείται σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται και την επίβλεψη της Διεύθυνσης των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

 

Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν καθαριστεί δύο χιλιάδες (2000) φρεάτια.

 

Οι εργασίες αυτές εκτελούνται  ανά διαστήματα και για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο σύμφωνα, με την εκτίμηση των αναγκών προκειμένου να διασφαλιστεί η  ομαλή λειτουργία των δικτύων και των φρεατίων.

 

Στην αποτελεσματικότητα  των προσπαθειών του Δήμου συνεισέφεραν και δημότες με αναφορές για δυσλειτουργίες φρεατίων υδροσυλλογής και του δικτύου όμβριων.

 

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας παρακαλεί τους Δημότες να επικοινωνεί με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο 2132019359, υπεύθυνη: κ. Χριστίνα Βασιλοπούλου εάν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα σχετικό με τα φρεάτια.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by