Αγία Βαρβάρα: Επιτυχής η εκδήλωση «Ο διάλογος μεταξύ πολιτισμών ξεκινάει με τα παιδιά»
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-06-13 12:10:00
0 0

Μήνυμα ενότητας, ειρηνικής συνύπαρξης, συλλογικότητας, αδελφοσύνης, και πολιτισμού έστειλαν σε όλους,  οι μαθητές δημοτικών σχολείων της Αγίας Βαρβάρας, σε μια πολύχρωμη εκδήλωση με θέμα «ο διάλογος μεταξύ πολιτισμών ξεκινάει με τα παιδιά»,  που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Μητέρας το Σάββατο 10 Ιουνίου με την συμμετοχή της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και του Σπύρου Μερκούρη,  Προέδρου της οργάνωσης «Ορίζοντες – Ανθρωπιστικές και Πολιτιστικές Δράσεις».

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάδειξη της Ιεράς Οδού, όπου οι μαθητές μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις ήρθαν σε «γνωριμία» με την πόλη τους υπό το πρίσμα πανανθρώπινων αξιών όπως: εμπιστοσύνη, αλληλοκατανόηση, ομαδικότητα, συνεργασία, πλουραλισμό και πολυπολιτισμικότητα.

Με δρώμενα και τραγούδια υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους και των καθηγητών μουσικής, οι μαθητές της πόλης πλαισίωσαν την εκδήλωση, η οποία κορυφώθηκε με τα αποκαλυπτήρια ζωγραφιάς που επιμελήθηκαν οι μαθητές μέσα από το δικό τους βλέμμα για την πόλη που ζούνε, για την πόλη των ονείρων τους.

Η βραδιά ομόρφυνε και έκλεισε με την φωνή και τις μελωδίες του δημοφιλούς και σπουδαίου λαϊκού κιθαρωδού και τραγουδοποιού Κώστα Χατζή.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by