Αγία Βαρβάρα: Εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-11-21 10:00:00
0 0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, με την οποία γνωστοποιεί ότι, και φέτος, θα διοργανωθεί εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών από την Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού.

 

Αναλυτικά:

 

Και τα φετινά Χριστούγεννα, η Τράπεζα Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού εντείνει τις κοινωνικές της δράσεις και διοργανώνει εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών για τα παιδιά οικογενειών που εντάσσονται στις Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας της περιοχής.

 

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την στήριξη των τοπικών κοινωνιών της Αγίας Βαρβάρας και του Κορυδαλλού, η Τράπεζα Χρόνου του Ομίλου UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης καλεί για μία ακόμη φορά τους πολίτες, τους συλλόγους και τις επιχειρήσεις να δωρίσουν παιχνίδια, νέα ή σε καλή κατάσταση, έτσι ώστε στη συνέχεια να τα προσφέρει ως χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδιά οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

 

Παρά την οικονομική κρίση, οι δημότες της Αγίας Βαρβάρας και του Κορυδαλλού συνεχίζουν να δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους πιο αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους τους και γι’ αυτό, η Τράπεζα Χρόνου βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση ώστε να αξιοποιεί αποτελεσματικά κάθε προσφορά σε αγαθά και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των νοικοκυριών της περιοχής.

 

Η εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών της Τράπεζας Χρόνου Δήμων Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού ξεκινά την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 και λήγει την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου.

 

Σημείο συλλογής των δωρεών έχει οριστεί το γραφείο της Τράπεζας Χρόνου, Αριστομένους 8, εντός Δημαρχείου Αγίας Βαρβάρας. Η δομή λειτουργεί καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 09:00 μέχρι τις 17:00.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών, καθώς και γενικά για το έργο και τη λειτουργία της Τράπεζας Χρόνου, παρέχονται και στο τηλέφωνο 213 - 2019377.

 

20161115 afisa sillogis paixnidiwn.jpg

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by