Αγία Βαρβάρα: Απινιδωτές σε χώρους μεγάλης προσέλευσης
Κατηγορία : Αγία Βαρβάρα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-02-08 08:00:00
0 0

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής και την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία πρόκειται να εγκαταστήσει εξωτερικούς απινιδωτές σε χώρους μεγάλης προσέλευσης κοινού της πόλης. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η μείωση της θνητότητας και ειδικότερα η μείωση του αιφνίδιου θανάτου από καρδιακό επεισόδιο.

 

Οι απινιδωτές πρόκειται να τοποθετηθούν στα εξής σημεία:

  • στο γήπεδο στα  Ριμινίτικα,
  • στο Kλειστό Γυμναστήριο "Νίκης 2ου Λυκείου"
  • στο Δημαρχείο.

 

Για το λόγo αυτό σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται, θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (BLS) με χρήση εξωτερικού απινιδωτή από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.

 

Ήδη προγραμματίστηκε η πρώτη φάση της εκπαίδευσης που αφορά στους άμεσα εμπλεκόμενους με τους προαναφερόμενους χώρους και ακολουθεί η δεύτερη φάση για όποιους  δημότες το επιθυμούν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο ΚΕΠ Υγείας, Σερίφου 2, τηλ 210 5690436, Κοινωνική Λειτουργό κα Αθανασία Μυγδάκη.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by