Δούρου – Παχατουρίδης : Κουβέντα για το καινούργιο «σπίτι» της Αυτοδιοίκησης
Κατηγορία : Αιρετικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-04-21 00:00:00
0 0

Η αξιοποίηση του κτιρίου και της γύρω περιοχής, όπου πρόκειται να μεταφερθούν οι επιτελικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής, ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου και του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη.

 

Το εν λόγω κτίριο, το οποίο πρόκειται να γίνει το «νέο» σπίτι της αυτοδιοίκησης, βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αττικής, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

 

Οι ενιαίες κτιριακές εγκαταστάσεις θα παρέχουν βέλτιστες συνθήκες εργασίας στους εργαζόμενους της Περιφέρειας, ενώ παράλληλα διασφαλίζουν την εύκολη προσβασιμότητα των πολιτών.

 

Με ένα σμπάρο… πολλά τρυγόνια λοιπόν.

 

Καθώς με την αξιοποίηση των ιδιόκτητων πλέον εγκαταστάσεων αναμένεται η Περιφέρεια Αττικής εκφράζοντας συνολικά την Αυτοδιοίκηση να αποκτήσει μια ΔΥΝΑΤΗ ΕΔΡΑ με πολλαπλά πλεονεκτήματα.

 

 

 

Πηγή: PeristeriNews.gr

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by